Maç Sonuçları

Eskişehir'den zafer siftahı

A Haber'in yayınladığı Ziraat Türkiye Kupası B Grubu maçında Es-Es'i galibeyete taşıyan golleri Erkan, yeni transfer Causic ve Necati attı. Mersin'in tek sayısı Nduka'dan geldi

Giriş: 12 Ocak 2013, Cumartesi 00:00 Güncelleme: 12 Ocak 2013, Cumartesi 03:51
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci hafta maçında Eskişehirspor kendi sahasında Mersin İdman Yurdu'nu 3-1 yendi. Eskişehirspor'u gruptaki ilk galibiyete taşıyan golleri 22. dakikada Erkan, 43'te yeni transferi Causic ve 89'da Necati kaydederken; Mersin İdman Yurdu'nun tek sayısı Nduka'dan geldi. Karşılaşma kar yağışı altında oynandı. Mersin idman Yurdu'nun devre arasında Eskişehirspor'dan transfer ettiği Burhan Eşer ikinci yarıda oyuna girdi ancak kısa süre sonra sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

YENİ TRANSFERLER OYNADI
Eskişehirspor ise iki yeni transfer Causic ve Mrkela'yı görücüye çıkardı. Causic takımının ikinci golünü ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla attı. Mrkela, son dakikada girdi.

MAÇIN GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

GiDEBiLDiĞiMiZ YERE KADAR!
Eskişehirspor'un teknik patronu Ersun Yanal, takımının, ligde bulunduğu yeri daha yukarıya taşımak ve kupada en son noktaya kadar gitmek istediklerini ifade etti. Mersin'in Eskişehir'e eksik bir kadro ile gelmesinin performanslarını olumsuz etkilediğini belirten Yanal şöyle devam etti: "Önemli olan bizim sahadaki davranışımız. Yaptığımız işi daha iyi yapabiliriz."