Maç Sonuçları

F.Bahçe'ye aynı tarife

Başkan Suat Şen: Galatasaray galibiyetini sürpriz kabul etmiyorduk. Fenerbahçe'ye karşı aynı şekilde oynayacağız

Giriş: 12 Ocak 2013, Cumartesi 00:00 Güncelleme: 12 Ocak 2013, Cumartesi 03:34
1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ikinci maçında yarın sahasında oynayacakları Fenerbahçe karşılaşması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 1461 Trabzon'un planları doğrultusunda yoluna emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Şen, "Galatasaray galibiyetini sürpriz kabul etmiyorduk. Mücadelemizin ve emeğimizin karşılığıydı. Fenerbahçe maçında da aynı mücadeleyi göstereceğiz. Sonuçtan çok daha önemli olan mücadelemizi ortaya koymak. Biz saha sonuçlarına endeksli değiliz" şeklinde konuştu.

BEŞ BİN 500 BİLET SATILDI
Trabzon'un bir futbol kenti olduğunu, rakibe, kendi takımına, hakeme, sahada verilen emeğe saygı göstermesini bildiğini ifade eden Suat Şen, "Trabzon'da son dönemlerde sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle kulüplerimiz çok ciddi maddi ve manevi zararlarla karşılaşmaktadır.
1461 Trabzon-Fenerbahçe maçının bu anlamda bir örnek olmasını, oyuncuların mücadelesine gölge düşürmeyecek şekilde geçmesini temenni ediyoruz. 5 bin 500 bilet satıldı. Trabzonlu futbolseverleri bekliyoruz" dedi.