Maç Sonuçları

"Bu şiddet, bu kavga..."

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 1461 trabzon karşısında alınan 2-0'lık Türkiye Kupası galibiyetinin ardından mücadeleyi ve maçtaki gergin atmosferi yorumladı.

Giriş: 13 Ocak 2013, Pazar 00:00 Güncelleme: 13 Ocak 2013, Pazar 23:13
Maçı kazanmayı istediklerini ama mücadelenin gidişatının daha farklı olduğunu belirten Aykut Kocaman maçtaki atmosferin kendilerini olumsuz etkilediğini şu sözlerle dile getirdi:

"Fenerbahçe galibiyeti istiyor. Bugün burada kazanmayı istedik. Maçın atmosferi, yaşananlar da kolay değildi elbette. Mücadelenin gidişatı da hem bizim hem de rakibin oyunu dolayısıyla beraberliği gösteriyordu. Ama son 4-5 dakika içerisinde arka arkaya goller geldi. Eğer sonraki maçlara iki galibiyet daha sığdırabilirsek rahatlayacağız."

Trabzon taraftarlarının yarattığı atmosfer konusunda "Valla o kadar açık ki herşey, fazla açıklamaya gerek yok. Her zaman söylüyoruz ama anlamsız kalıyor. Bu şiddet Trabzon'da biraz daha arttı ama belki de bizim bu iyi insanımızın özünde iyice ortaya çıkan bir şey bu şiddet, kavga. Hayırlısı olsun" diyen Aykut Kocaman, Semih'in gol sevinci hakkında ise şunları söyledi:

"Bana doğru gelirken armasını öptüğünü gördüm. Bunun rakibi tahrik etmekten ziyade kendisi ile ilgili bir anlamdan dolayı yaptığını düşünüyorum. Semih'in yaptığı bu hareketten ziyade bu hareketleri yapmamalarını gerektiren sebepleri konuşmak daha doğru olur. O hareketi yapmaması daha doğru olurdu. Ama bence kendini ifade etmek için o gol sevincini yaptığını düşünüyorum"

Transfer konusunda sorulan soruyaysa Kocaman net bir cevap vermedi ve "Henüz uzun bir süre var. Zaman neler olacağını gösterir" diyerek sarı lacivertli kulübün transfer bakımından somut bir adım atılıp atılmadığı konusunda bir açıklama yapmadı.