Maç Sonuçları

Aker'de dev koro

1461 Trabzonsporlular, Fenerbahçe karşısında tribünde yerini aldı.Yaklaşık 10 bin taraftar meşaleler ve tezahüratlarla takımına destek verdi. 61. dakikada oyunbir süreliğine durdu

Giriş: 14 Ocak 2013, Pazartesi 00:00 Güncelleme: 14 Ocak 2013, Pazartesi 03:00
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 1461 Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadeleye Trabzonlu futbolseverler büyük ilgi gösterdi. Trabzonspor'un pilot takımı olan 1461 Trabzon'u desteklemeye yaklaşık 10 bin bordo-mavili taraftar geldi. Karşılaşma soğuk havada olmasına rağmen Trabzonlu taraftarlar takımlarına desteği esirgemedi. Taraftarlar, bulundukları tribünlere 'Şampiyonluk kupamızı istiyoruz' şeklinde pankart asarken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yaptıkları tezahüratlarla tepki gösterdiler.

GENiŞ GÜVENLiK ÖNLEMLERi...
F.Bahçe kafilesi için geniş güvenlik önlemleri alındı. Tribünlerin kale arkası bölümüne de boydan boya büyük fileler çekilerek sahaya yabancı madde atılması önlenmeye çalışıldı. Maç 61. dakikada sahaya atılan meşalelerle bir süre durdu. Bu arada 2. yarıda Aykut Kocaman'ın kafasına taş ve pet şişe isabet etti. Kocaman maç boyunca taşı elinde tuttu.