Maç Sonuçları

Sivasspor'da hazırlıklar tamam

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda yarın deplasmanda yapacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını tamamladı.

Giriş: 15 Ocak 2013, Salı 00:00 Güncelleme: 15 Ocak 2013, Salı 13:58
Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon maçını kazanmak istediklerini söyledi. Gruptan çıkmak istediklerini ifade eden Albayrak, ''Ligde ve kupada hedefimiz var. Ligi en iyi yerde bitirmek, kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Mümkünse kupayı almak, ulaşabileceğimiz en iyi hedeflere ulaşmak istiyoruz. Takımda sakatlığı devam eden arkadaşlarımız vardı. Eneramo antrenmana çıkacak. Oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olur'' diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini, Fenerbahçeli Henry Bienvenu'den haber beklediklerini belirten Albayrak, ''Onun haricinde bir forvet oyuncusu daha alıp transferi kapatacağız'' dedi.

Orta saha oyuncusu Erman Kılıç da, ''Yarın 1461 Trabzon ile oynayacağız. İyi futbol oynuyoruz. Umuyorum ki Trabzon'dan da 3 puanla döneriz'' ifadelerini kulandı.

Kırmızı-beyazlı ekip, antrenmanın ardından özel uçakla Trabzon'a hareket etti. Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki 1461 Trabzon-Sivasspor karşılaşması yarın saat 18.30'da başlayacak.