Maç Sonuçları

"Berabere kaldığımız için üzgünüz"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2 takımında kazanabileceği bir maçı son dakikada yedikleri golle berabere tamamladıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Giriş: 16 Ocak 2013, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 16 Ocak 2013, Çarşamba 21:23
Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye A Grubu 3. haftasında 1-1 berabere kaldıkları 1461 Trabzon maçının ardından yaptığı değerlendirmede, dirençli bir ekiple zor bir maç oynayacaklarının bilincinde olduklarını belirtti. Çalımbay, "Rakip de biz de goller kaçırdık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu. Güzel olan şu; iki takım da kazanmak için mücadele etti, iki takımın da kazanabileceği bir maçtı, berabere bitti. Son dakikada yediğimiz golle berabere kaldığımız için de üzgünüz." dedi.

Kupada zorlu bir grupta mücadele ettiklerini ifade eden Çalımbay, "Kimin kimi yeneceği belli değil. Kalan 3 maçımızı da iyi değerlendirip gruptan çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sivassporlu futbolculardan Hakan Aslan da Trabzon'un zor bir deplasman olduğunu ifade etti. Kaliteli bir ekiple oynadıklarını kaydeden Hakan, "Hedefimiz galibiyetti, 1-0 öne de geçtik. Rakibin de pozisyonları vardı. 1-0'dan sonra farkı artırabileceğimiz pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Son dakikada yediğimiz golle de berabere bitirdik." diye konuştu.

Ümit Kurt ise Trabzon'a galibiyet için geldiklerini belirterek, "Çünkü kazandığımızda önemli bir avantaj yakalayacaktık. 1 puan aldık, kendi sahamızdaki maçı kazanıp avantajlı konuma geçmek istiyoruz. 1 puan aldığımız için üzgünüz." ifadelerini kullandı.