Maç Sonuçları

"İki gol attık ama berabere kaldık"

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 2 gol atmalarına rağmen sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Giriş: 16 Ocak 2013, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 16 Ocak 2013, Çarşamba 21:33
Akçay, Ziraat Türkiye A Grubu 3. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Sivasspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, sahaya kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Kadrodaki rotasyon farklı yorumlara neden olabilir. Biz tüm oyuncularıyla bir ekibiz. Bütün oyuncularım verdiğimiz görevi layıkıyla yerine getirebilecek olgunlukta. Galatasaray'la da oynasak bu rotasyonu yapacaktık." dedi.

Maçın başından sonuna kadar kazanma düşüncelerini akıllarından çıkartmadıklarına vurgu yapan başarılı teknik adam, "Belki çok iyi bir taktik oluşturamadık ama mücadele yollarında iyi işler yaptık. Fakat kötü veya talihsiz vuruşlarla golü atamadık. Talihsiz bir gol yedik ve son dakikada attığımız golle de beraberliği yakaladık. 2 gol atmamıza rağmen karşılaşmayı berabere bitirdik." ifadelerini kullandı.

Futbolculardan Kadir Keleş iyi mücadele ettiklerini, ancak sahadan bir puanla ayrıldıklarını dile getirdi.

Mehmet Sıdık İstemi ise maçın başından sonuna kadar kendilerinin daha çok istekli olduklarını kaydetti. Genç futbolcu, "Daha iyi oynadık ama bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Maçın hakkı beraberlik değildi. Eğer son vuruşlarda biraz daha becerikli olsaydık galibiyetle ayrılabilirdik." diye konuştu.

GOLÜ KADİR KELEŞ ATTI

Bu arada, 1461 Trabzon'un beraberlik golünü Kadir Keleş'in attığı belirtildi. Müsabakanın 89. dakikada sağdan kullanılan serbest vuruşu Kadir, direk kaleye göndermiş, arka direkte ise Caner kafayla dokunmuştu. Ancak, Caner'in topa kale çizgisini geçtikten sonra dokunduğu, müsabakanın hakemlerinin de golü Kadir Keleş'e yazdığı bildirildi.