Maç Sonuçları

G.Saray-Karşıyaka

Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu, E Grubu 3. maçında bugün Karşıyaka'yı ağırlayacak. ATV'den yayınlacak mücadele saat 18.45'te başlayacak

Giriş: 09 Ocak 2016, Cumartesi 00:00 Güncelleme: 09 Ocak 2016, Cumartesi 20:39
Galatasaray, sezonun ikinci yarısını bugün oynayacağı Karşıyaka maçı ile açacak. Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. hafta mücadelesinde, Türk Telekom Arena'da İzmir ekibini ağırlayacak. Saat 18.45'te başlayacak karşılaşma ATV ekranlarından HD kalitesinde yayınlanacak ve mücadelede Sarper Barış Saka düdük çalacak. Grubun ilk iki sınavında Akhisar Bld ve Kastamonuspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, Karşıyaka'yı da devirip kupada 3'te 3 yaparak yola devam etmek istiyor.

2. randevu Salı günü
Sakat
oyuncuların çok olduğu sarı-kırmızılı ekip, maça yedek ağırlıklı kadro ile çıkacak. Yeni transfer Ryan Donk'un 11'de başlaması bekleniyor. Grupta 6 puana sahip olan iki takım 12 Ocak Salı günü de İzmir'de karşı karşıya gelecek.

TEKRARI A SPOR'DA
Galatasaray'ın nefes kesen kupa serüveni yine ATV farkıyla ekranlara gelecek. Karşılaşmanın tekrarı ise saat 20.45'te A Spor'dan yayınlanacak. Averaj farkıyla grupta lider durumda olan Karşıyaka, ilk maçında Kastamonuspor'u 2-1, diğer karşılaşmada ise Akhisar Belediye'yi 2-0 mağlup etmişti.

İLK 11'LER

GALATASARAY:Cenk, Tarık, Denayer, Hakan, Olcan, Donk, Selçuk, Bilal, Yasin, Sinan, Umut

KARŞIYAKA: Erhan, Serkan, Zeki, Ömer Can, Taha, Ali Kemal, Ersin, Okan, Muhammet, Necati Ateş, Gökhan Ünal.