Maç Sonuçları

Karaman'dan stat tepkisi

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda 2-1 kazandıkları Aydınspor 1923 maçı sonrası Adnan Menderes Stadı'nın koşullarından şikayetçi oldu.

Giriş: 13 Ocak 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 13 Ocak 2016, Çarşamba 16:41
Hikmet Karaman, düzenlediği basın toplantısında, "Aydın'ın çok güzel bir takımı var. Ama saha şartları ve soyunma odaları çok berbat. Basın toplantı odasına bir masa atılmış, öylece bırakılmış. Burada böyle basın toplantısı olmaz. Yayıncı kuruluş var ve futbolda büyük paralar dönüyor. Daha sonra, (Niye oyuncu çıkmıyor. Futbolda niye gelişemiyoruz) diye yakınıyoruz" dedi. Top toplayıcı çocukların da yağmur altında kalmasını eleştiren Hikmet Karaman, şöyle devam etti:

"Keşke bu stat pırıl pırıl olsa, bu çocuklar daha iyi mücadele etse. Maçın başında yağmur yağıyordu. Baktım top toplamaya gelen çocuklar, yağmur altında reklam panolarının altında soyundular. Elbiseleri sırılsıklam oldu. Belki de bu çocuklar Aydınspor 1923'ün altyapısıdır. Biz bunlara bir soyunma odası veremez miyiz? Kimse alınmasın, bu Türkiye'nin genel sorunu. Bakanlığın illerde bir ekip kurması lazım. 3'üncü Lig'e kadar bütün statlar teftiş edilip, UEFA kriterlerine uygun hale getirilmeli. Önce şuraları bir düzeltsinler."