Maç Sonuçları

Kupanın efendisi Trabzon

Bordo-mavili takım, Avni Aker'de 3-0 mağlup ettiği Adanaspor'u deplasmanda da 4-1 yenerek 4'te 4 yaptı. Trabzonspor'un gollerini Yusuf (2), Soner ve Deniz kaydetti. Adana'nın tek sayısı Ahmet'ten geldi

Giriş: 13 Ocak 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 13 Ocak 2016, Çarşamba 02:21


Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası maçında Adanaspor'u 4-1 yenerek F Grubu'nu lider bitirmeyi garantiledi. Rakibini cumartesi günü 3-0 mağlup etmiş olan bordo-mavili takım dün genç bir kadro ile sahaya çıkmasına rağmen çok rahat bir galibiyet aldı. Grubunu lider bitiren Fırtına, üst turda başka bir grubun ikincisi ile tek maç üzerinden eşleşecek ve bu maçı da kendi evinde oynayacak. Tamamen yerli isimlerden kurulu bir kadroyla mücadele eden Trabzonspor'un gollerini Yusuf Erdoğan (2) ve Soner Aydoğdu ve Deniz Yılmaz kaydetti. Adana'nın tek sayısı Ahmet Dereli'den geldi. Özellikle Yusuf'un golleri dünyaca ünlü 'Robben'i anımsattı.

Yusuf hasreti bitirdi, Deniz siftah yaptı
Adanaspor ağlarını havalandıran Yusuf, uzun süreli gol hasretini de dindirmiş oldu. En son ligde 30 Ağustos'ta oynanan Akhisar karşılaşmasında ağları havalandıran 23 yaşındaki futbolcu, 15 maç aradan sonra gol sevinci yaşadı. Deniz da siftah yaparak bu sezon ilk golünü attı.