Maç Sonuçları

Cömert Antalya!

Kırmızı-beyazlılar A Spor'dan yayınlanan maçta kendi kalesini havalandırıp geriye düştü Sezer'le direğe takılan, 90'da Diarra'nın vuruşu çizgiden çıkarılan Antalya turu erteledi

Giriş: 15 Ocak 2016, Cuma 00:00 Güncelleme: 15 Ocak 2016, Cuma 02:14
Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Antalya, 2. Lig Kırmızı Grup'tan Tuzla'yla yenişemedi. Gergin bir atmosferde geçen maçta Tuzla Sakıb'ın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Sezer 21'de direğe takıldı. 33'te Serdar jeneriklik bir gole imza atıp sol çaprazdan sağ köşeye plaseledi: 1-1.

Dışarıda 6 maçtır kayıp
Kazanması
halinde kupada Son 16'yı garantileyecek kırmızı-beyazlılar gol için bastırdı ancak net fırsatları değerlendiremedi. Diarra'nın 89. dakikadaki vuruşunu da Tuzla savunması çizgi üzerinden çıkarınca Akdeniz ekibi beraberliğe razı olup Son 16 turunu son 2 maça bıraktı. İlginç bir istatistik ise Antalya 17 Ekim 2015'ten beri 6 maçtır deplasmanda kazanamıyor.

4-5 golle kazanabilirdik
Antalyaspor'la 2. maçına çıkan teknik direktör Jose Morais, Tuzla karşısında kazanmayı hak ettiklerini ama kazanamadıklarını söyledi. Morais, "İki takım için önemli bir maçtı. Berabere kalmak ya da kazanmak pozitif bir sonuç olurdu. Oyuncularımı tebrik ediyorum ama bu maçı 4-5 gol atıp kazanabilirdik" dedi.

Taktikler Eto'o'dan
Antalyaspor'un Tuzla maçında oynamayan dünya yıldızı golcüsü Samuel Eto'o karşılaşmayı Protokol Tribünü'nde Başkan Gültekin Gencer'le birlikte izledi. Kamerunlu golcünün maç esnasında takım arkadaşlarına uyarılar yapması dikkat çekti.