Maç Sonuçları

De Sutter Eskişehir'i karanlığa gömdü

Eskişehirspor Ziraat Türkiye Kupası'na dramatik şekilde veda etti. İkinci tur için 1 puana ihtiyacı olan Es-Es, 89. dakikada kalesinde gördüğü golle Bursaspor'a sahasında 3-2 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Giriş: 29 Ocak 2016, Cuma 00:00 Güncelleme: 29 Ocak 2016, Cuma 12:23
Türkiye Kupası'nda B Grubu'nun son maçında Eskişehirspor'u deplasmanda 3-2 yenen Bursaspor 6'da6 yaptı.

Gruptan çıkmak için en az 1 puana ihtiyacı olan Eskişehirspor'u kupanın dışına iten gol 89. dakikada Tom De Sutter'den geldi.

İKİLİ AVERAJLA TEPECİKSPOR TURLADI
Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki nefes kesen karşılaşmada Bursaspor'a 3-2 mağlup olan Eskişehirspor grubu 7 puanla tamamladı ancak aynı puandaki Büyükçekmece Tepecikspor ikili averaj üstünlüğüyle grubu ikinci sırada tamamlayıp son 16 vizesini kapan taraf oldu.

SON 2 DAKİKADA 2 GOL!
36'da Ömer Faruk Eskişehirspor'u 1-0 öne geçirdi. 51'de Traore skoru 1-1 yaptı. Bursaspor 69'da Kubilay'ın golüyle yenik durumdan 2-1 öne geçti.

DE SUTTER ESKİŞEHİR'İ KARARTTI
Gruptan çıkmak için 1 puana ihtiyacı olan Eskişehirspor'da 88. dakikada kazanılan penaltıda Kamil Ahmet Çörekçi topun başına geldi. Aradığı golü bitime 2 dakika kala bulan Samet Aybaba'nın ekibi son 16 sevinci yaşamaya başlamıştı ki defansta yapılan büyük hatada 89. dakikada Tom De Sutter cezayı kesti ve Bursaspor maçta yeniden 3-2 öne geçti.



STATTA ELEKTRİKLER KESİLDİ
Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Eskişehir Atatürk Stadı'nda elektirk kesintisi yaşandı. Yaklaşık 20 dakikalık beklemenin ardından yeniden başlayan oyunda skoru değiştirecek gol gelmedi.

Bu sonucun ardından lider Bursaspor son 16 turunda A Grubu'nun ikincisi Amedspor'la eşleşti. Karşılaşma Bursa'da oynanacak.

Büyükçekmece Tepecikspor ise ikinci turda Medipol Başakşehir'in rakibi oldu