Maç Sonuçları

Timsah Es'ti geçti

Yeşil-beyazlılar, A Spor'dan naklen yayınlanan maçta müthiş bir geri dönüşe imza attı. Eskişehir'in Ömer ve Kamil'le (P) bulduğu gollere Bursa, Traore, Kubilay ve Sutter'le yanıt verdi

Giriş: 29 Ocak 2016, Cuma 00:00 Güncelleme: 29 Ocak 2016, Cuma 11:59
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu son hafta maçında Bursaspor, Eskişehirspor'u deplasmanda 3-2 yenerek kupanın dışına itti. Mutlak kazanması gereken Eskişehirspor öne geçip ardından geriye düşmesine rağmen beraberliği bulduğu maçta, son dakika golüyle yıkıldı: 3-2. Eskişehirspor maçın 37. dakikasında 1999 doğumlu futbolcusu Ömer Faruk Canbirdi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Bursaspor ikinci yarıda oyunun üstünlüğünü ele geçirdi ve 50'de Traore'nin sayısıyla beraberlik golünü buldu.

Son dakikada yıkıldı
69'da Kubilay takımını 2-1 öne geçirdi. 88'de Dany'nin Hodzic'i düşürmesi ile kazanılan penaltıyı gole çeviren Kamil beraberliği getirdi. Ancak bu sevinç fazla uzun sürmedi. 89'da Sutter bir kez daha Bursaspor'u galibiyete taşıyan golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu belirledi: 3-2. Eskişehir bu sonuçla kupanın dışında kaldı.

ELEKTRiK KESiLDi 20 DAKiKA OYUN DURDU

Eskişehir'de oynanan maçın 90+3. dakikasında yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle mücadeleye ara verildi. Stat ışıkları tam 20 dakika sonra elektriklerin gelmesinin ardından devreye girdi ve mücadele yeniden başladı. Bu sırada futbolcular üşümemek için saha içinde çaba harcadı.