Maç Sonuçları

Fatih Karagümrük Trabzonspor maçı A Spor canlı izle | Trabzonspor Karagümrük CANLI

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. İlk maçı 3-2 kazanan bordo mavililer avantajını koruyup finale yükselmek istiyor. İstanbul ekibi ise taraftarı önünde tur için sahaya çıkıyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadelede Cihan Aydın düdük çalıyor. VAR'da ise Serkan Tokat görev alıyor. Trabzonspor - Fatih Karagümrük maçını haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz...

Giriş: 08 Mayıs 2024, Çarşamba 22:30

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Trabzonspor, 16. kez finale yükselme mücadelesi veriyor. Sahasındaki ilk maçı 3-2 kazanan bordo-mavili takım, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda tur için sahaya çıkıyor. Fatih Karagümrük ise evinde galip gelerek kupada adını finale yazdırmak istiyor.

👉 FATİH KARAGÜRÜK - TRABZONSPOR MAÇINI CANLI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor - Fatih Karagümrük maçını haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz...

FATİH KARAGÜMRÜK - TRABZONSPOR 11'LERİ

F. Karagümrük: Emre, Nazım, Salih, Ceccherini, Emir, Rohden, Paoletti, Lasagna, Eysseric, Mendes, Güven.

Trabzonspor: Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut, Bardhi, Vişça, Fountas, Onuachu.

FATİH KARAGÜMRÜK - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı 8 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30'da başladı. Mücadele A Spor'da canlı yayınlanıyor.

👉 FATİH KARAGÜRÜK - TRABZONSPOR MAÇINI CANLI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FİNAL YOLUNDA SON MAÇ!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 8 Mayıs Çarşamba günü deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Trabzonspor, 16. kez finale yükselme mücadelesi verecek. Sahasındaki ilk maçı 3-2 kazanan bordo-mavili takım, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak rövanştan istediği skora alarak adını finale yazdırmaya çalışacak.

👉 FATİH KARAGÜRÜK - TRABZONSPOR MAÇINI CANLI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MENDY YENİDEN STOPERDE OLACAK!

Trabzonspor'un orta sahasında başarılı bir performans gösteren Mendy, Fatih Karagümrük deplasmanında stoperde yer alıyor. Mendy'nin stoperdeki partnerinde ise Denswil görev alıyor.

AVCI İLE 4. KUPA HEDEF

Trabzonspor, ilk olarak 10 Kasım 2020'de göreve getirilen Abdullah Avcı yönetiminde 1'i Süper Lig, 2'si ise Süper Kupa olmak üzere 3 kupa kazanırken, sadece Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşamadı. Karadeniz ekibi, Süper Lig'de teknik direktör Avcı ile 2021-2022 sezonunda 37 yıllık şampiyonluk hasretine son verdi. Fenerbahçe'nin 8 puan önünde 81 puanla ilk sırada sezonu tamamlayan Karadeniz ekibi, 7. şampiyonluğunu elde etti. Trabzonspor, Avcı yönetiminde 2021'de Başakşehir, 2022'de ise Demir Grup Sivasspor'u yenerek TFF Süper Kupa'yı kazandı. Bordo-mavili ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanması halinde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde bir ilki gerçekleştirecek.

👉 FATİH KARAGÜRÜK - TRABZONSPOR MAÇINI CANLI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İŞTE MAÇIN GOLLERİ