Abdullah Yiğit

Abdullah Yiğit

20 Eylül 2009 | Pazar

Sivas bu değil

Daha once 4 Eylül Stadı'nda Trabzon ve Diyarbakır'a kaybeden Sivasspor galibiyet için çıktığı Bursaspor maçında hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Sivas maça çok hızlı başladı. Daha ilk dakikada Sedat'la önemli bir pozisyonu değerlendiremeyen Sivas, 3. dakikada şok bir gol yedi. Volkan Şen, Sivas defansının haftalardır süren hatasını çok iyi değerlendirip takımını öne geçirdi. Golden sonra Sivas 5 ve 7'de öyle pozisyonlar kaçırdı ki tribünler gözlerine inanamadı. Son haftaların golcüsü İbrahim, Ersen ve Kamanan adeta gol kaçırma yarışına girdiler. Bursaspor uzun arkaya atılan her uzun pasta tehlikeli oldu. Özellikle Turgay ve Volkan Şen, Sivas defansına zor anlar yaşatan isimler oldular.

Alkışlar Bursaspor'a
Maçın her iki yarısında da sahada ne yaptığını bilen çok hızlı hücumlara çıkan Bursaspor hak ettiği bir galibiyet aldı. Bu arada çok sayıda gol pozisyonunu harcayan Ersen Martin'e tribünlerin tepkisi de fazla oldu. Daha önceki haftalarda protesto edilen Bülent Uygun bu defa maç öncesi tribünlerce alkışlandı. Bülent Uygun'un sahanın en iyilerinden Cihan Yılmaz ve Musa Aydın'ı oyundan almasına bir anlam veremedim. Hakem Kuddusi Müftüoğlu maç boyunca standartı bir türlü tutturamadı. Çaldığı düdükle tribünlerin protestosuna neden oldu. Geçen yıllarda çok gol atıp az yiyen Sivasspor özellikle defanstaki zaaflarıyla kötü sinyaller veriyor. Bülent Uygun radikal önlemler almalı. Bu gidiş geçen yılın şampiyonluğa oynayan takımı Sivasspor'a hiç yakışmayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor