Abdullah Yiğit

Abdullah Yiğit

09 Kasım 2009 | Pazartesi

Ateşle oynuyor

Alt sıralardan bir an önce kurtulmak isteyen Sivasspor mutlak 3 puan için çıktığı Kayseri maçını 4-2 kaybederek büyük bir yara aldı. Dünkü maçta dikkat çeken konuların başında Sivasspor'un hemen her maçta yaptığı defans hataları geldi. Öyle ki Sivasspor'un yediği 4 golün 3 tanesi Kayserispor'un taç atışından geldi. Sivasspor'un sol tarafında Hayrettin, defansın ortasında Yasin yine takımı adına inanılmaz hatalar yaptılar ve tribünlerin tepkisini aldılar. Gerçekten Süper Lig'de oynayan bir takım, Sivasspor'un yediği golleri yemez! Ya da bir maç yer, iki maç yer ama her zaman benzer çok basit golleri yemez! Maçın ilk yarısında rakibinin hatalarıyla peş peşe goller bulan Kayserispor, hiç beklemediği bir rakiple karşılaştı ve ikinci yarısı sıkıntılı geçse de 4 golle 3 puanı kazandı.

Sadece Erman yetmedi
Sivas'ın işi çok zor. Devre arasını bekleyip takıma faydalı olacak takviyeler yapmaktan başka çare görünmüyor. Dünkü maçta iyi diyebileceğimiz sadece Erman Kılıç vardı. Bir takımda bir iyi on kötü olursa, o takımın yenilmesi de kaçınılmaz olur. Aslında maçın 2. yarısına Sivasspor iyi başladı ve skoru 1-2 yaparak tribünleri umutlandırdı. Ama yine hatalar zinciriyle gelen 3. gol Sivas adına her şeyi bitirdi. Skor 4-2 olduktan sonra Sivasspor bulduğu pozisyonların yarısını bile atsaydı inanın maçı 5-4 kazanabilirdi ama yapamadılar. Buradan Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ı ve Kayserispor yöneticilerini tebrik etmek istiyorum. Skor 2-0 Kayseri lehine olduktan sonra Sivas tribünlerini tahrik eden Kayseri taraftarını dışarı aldılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor