Abdullah Yiğit

Abdullah Yiğit

08 Şubat 2010 | Pazartesi

Sivas'ın haftası

Sivasspor dün 4 Eylül Stadı'nda oynadığı Denizlispor maçını kazanarak aylar sonra küme düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. Bu çok önemliydi. Her ne kadar Sivas iki farklı kazanmış olsa da, aslında oynanan futbol pek skora yansımamış gibi. Zira Yiğido, 1-0 öne geçtikten sonra özellikle maçın son 20 dakikasında ceza alanına çekildi. Onun için kolay bir galibiyet olmadı. Tabii bu saatten sonra kimse oynanan futbola bakmaz, önemli olan 3 puanı almaktı, Sivasspor bunu başardı. Sivasspor geçen haftaki F.Bahçe maçının kadrosundan bir hayli değişiklik yaparak maça çıktı. Cihan, Erman, Yasin ve Agbetu'yu ilk 11'de sahaya süren teknik direktör Muhsin Ertuğral, Murat Sözgelmez, Musa Aydın ve Elrio'yu yedekte bekletti. İbrahim Dağaşan'ı ise 18'e bile almadı.

Hakem tercihi yanlış

Sivasspor
ev sahibi olması nedeniyle Denizlispor'u yendiğinde neler kazanacağını biliyordu. Nitekim yendi ve 3 puanın ötesinde bir kazanımla bu haftayı kapattı. Bu sezon Sivasspor'un en dikkat çeken özelliği defansında yaptığı hatalardı. Sonuçta kırmızı- beyazlılar, öyle veya böyle 3 puanı aldı ve rakibi Denizlispor'un umutlarını da tamamen bitirdi! Hakem Yunus Yıldırım'a gelince, Manisa bölgesinden bir hakemi, Manisaspor'u yakından ilgilendiren bir maça vermek son derece yanlıştı. Nitekim Mehmet Yıldız ve Burak'a kırmızı kart göstermesi akılları karıştırdı. Maç boyunca güvenilir değildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor