Abdullah Yiğit

Abdullah Yiğit

04 Ekim 2010 | Pazartesi

Sivas eski Sivas değil

Haftalardır üç puanı bir arada göremeyen Sivasspor, dün de bu özlemini gideremedi.
Maça istekli ve hırslı başlayan Kırmızı- beyazlılar, ilk golü de kendi kalesinde gördü.
38'de Hayrettin'in ters vuruşu direkten döndü, pozisyonu iyi takip eden Cesar tamamladı ve takımını deplasmanda öne geçirdi.
Bu golden sonra Sivasspor çabuk toparlandı ve üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. Sahaya 4-4-1-1 düzeniyle çıkan ev sahibi Sivasspor, daha sonra Ceyhun'u da oyuna alarak forveti ikiledi. Buna karşılık Tolunay Kafkas 4-4-2'yi maç sonuna kadar bozmadı ve zaman zamanda bunda da başarılı oldu.
Ligde tek galibiyetini ilk haftadaGalatasaray'a karşı alan Sivasspor'un, dünkü maçtaki kadrosu da, tribünleri oldukça şaşırttı. Bu sezon ilk kez Ceyhun'u yedekte bekleten Mesut Bakkal, Erman'ı ve kaleci Akın'ı da ilk kez on birde sahaya sürdü.
İlk yarının sonlarında Abdurrahman'ın ortasına iyi yükselen Kadir topu filelere gönderdi, orta hakem golü verdi, ama yardımcı ısrarla bayrak kaldırınca verilen gol iptal edildi. İptal edilen golü ekrandan defalarca izleyen taraftarlar hakeme büyük tepki gösterdi. Gerçektende bu pozisyonda verilen golü iptal etmek akıl işi değil.
Zira, orta hakem pozisyona 5-6 metre uzaklıkta ve bir şey yok diyerek golü veriyor sonra en 25 metredeki Adil Sinem'in faul bayrağıyla iptal ediyor. Sonuçta herkes geçmiş yıllardaki Sivasspor'a ne oldu, bunu merak ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor