21 Aralık 2009 | Pazartesi

Koltuk değnekleri

Rüştü Reçber adamlığıyla, fedakarlığıyla, yaptıklarıyla Türk futboluna damga vurmuştur. Rüştü'nün sakat sakat niye maçlara çıkarak fedakarlık yaptığını bilirim. Daha düne kadar İnönü Stadı protestolar ile üstüne yıkıldı, o yine yıkılmadı. Mücadele etti ve Manchester United maçında kalecilik dersi verdi. Bursaspor maçında talihsiz bir sakatlık yaşadı. O kadar tecrübeli ki hemen "Beni değiştirin" dedi. Değişim gecikince de haklı olarak tepki koydu. Yalnız orada Mustafa Denizli de olayı tam kavrayamadı ve Rüştü'nün devam etmesini istedi. Şaka maka şöyle sakin bir kafa ile düşünüyorsunuz, Delgado bir sakatlandı, pir sakatlandı. Ardından çok büyük transfer teklifleri gelen Holosko sakatlandı ortada yok. Nihat şimdi yine sakat! Batuhan gibi önemli bir yetenek hem sakat hem kilolu! İbrahim Toraman tam kendini buldu o da sakatlandı. Kaleci Hakan o da sakat! Yerine Koray A takıma çıktı. İbrahim Kaş'ı da unutmayalım, o da sakat. Bir ara Bobo da sakattı.

Kredi iyice bitmiştir
Ferrari bu takımın en önemli sigortası, onun da sigortası attı, o da yok! O zaman şöyle yapalım biz böyle baş edemeyeceğiz. Kim sakatlanmadı diye düşünelim. Şimdi bunları neden yazıyorum biliyor musunuz? Bir futbol takımının bu kadar sakat oyuncuya sahip olması demek, koltuk değnekleri ile yürümesi demek. Bakın Galatasaray takımında bu kadar sakatlanan oyuncu sayısı görmedim. Bir Baros sakatlandı, Aslan rayından çıktı! Fenerbahçe'ye bakın sakatlık fazla geçiren bir takım değil. Şimdi bu konu aslında tartışılmalı. Şampiyonluk kaçmış, uçmuş değil. Bundan on hafta önce bu takımın buralara geleceğine kimse inanmıyordu. Bir tek ben vardım. Bunun ispatını da ileride yayınlayacağım. Şunu da unutmamak gerekir... Bu noktaya gelmek önemliydi ama bu saatten sonra bu noktada durmak daha önemli! Ama bu futbolla bu da olmaz! Bir yerde tıkanırsınız. Bu şu demek, artık bu takım iyi futbol oynamak zorunda. Kötü futbol oynama şansı bitmiştir.Kredisini doldurdu. Yarın bir kupa maçı var. Ondan sonra da bir ara var. Bu takım bu arayı iyi değerlendirmek zorunda. Sezon başı gibi yaparsa Beşiktaş, devlet hastanesi reviri olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor