06 Şubat 2010 | Cumartesi

Muhteşem Tabata

Kongre bitti, baskı bitti o halde bundan sonra beklentiler, hedefler büyük olmalı. Çok çabuk olmalı tren kaçmadan. Kaçan trene bakmak yakışmaz. Mustafa hocam hastanede geçmiş ola biz de buradaki hastanedeyiz. Burada durumlar çok farklı. Nabız yükselmeye başladı. Tansiyon da yükseldi. Tabata'nın oyunda kalmasında ısrar etmek lazımdı. Bunu sürekli söyledim bu tür futbolcuları oynatarak kazanırsınız, bekleyerek kazanırsınız. Ee sen küstürürsen olur mu? Zaten top tekniği yüksek oyuncu az. Nitekim görüyorsunuz Nihat çıktı doğurudur katkı sağlamıyor. Tello çıktı bu da doğru. İki tane kaliteli oyuncu takıma bir şey vermiyorlar. Ama ne yaptınız Tabata'yı oyundan çıkartmadınız. Oyuna Yusuf'u aldınız çok doğru bir karar görüyorsunuz neler yaptı usta. Yani zevk alıyorsunuz bu işten. Estetik geliyor göze. Holosko da öyle o da bak katkı sağladı ne güzel. Şunu söylüyorum: Nasıl Tabata'da yanılmadıysam şunu da belirtmek isterim Fink bu maçta oynamamalıydı. Diğer oyuncuları üzüyorsunuz. Düz bir futbolcuya sabrediyorsunuz.

Bu takım kaliteli

Görüyorsun sizde çeşitli oyuncu çok. Yani bu takımın felsefesi hücum olmalı. Dengeli, akıllı, kısa kısa ayağa paslarla bakın goller hep böyle geldi. Şimdi bu kadar gol atıldı bunlar çok güzel özlemişiz buna varım. Ama 1-1'ken maç G.Birliği'nin yüklendiğini, zorladığını da inkar edemeyiz. Bu güzel skora sevinirken o bölümde de düşünülecek bazı hususlar var. Tek santrfor olmaz diğer oyuncular oyuna girince değişik bir görüntü sağladınız. Bu nedenle bu başarıldı. Tabii şunu da söyleyelim. Gerçekten de müthiş bir baskı vardı. Bu baskıdan da takım bu skorla çıkılmış oldu. Yönetim mutlu, taraftar mutlu, futbolcular da mutlu. Bu galibiyet hastanede yatan Denizli'ye de ilaç oldu. Hep söylüyorum yine söylemek zorundayım bu takım kaliteli bir takım. Bakacağız bugün tüm gazeteler ve TV'ler Tabata'yı göklere çıkaracak. Parasını konuşmayacaklar. O zaman biz parasını söyleyim Tabata dün 8.5 milyon euro'luk futbol oynadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor