14 Şubat 2010 | Pazar

Kamera şakası

Maçtan önce yol haritası belli... Bu şu demek; bu maça harita filan aramaya gerek yok. Gaziantep'in baklavası bir de şu sıralar fıstık gibi yabancı futbolcuları vitrinde boy gösteriyorlar. Bunların başında da Cesargeliyor. Solda Fenerbahçe eğitimli Olcan diye bir futbolcu var, bu isme dikkat!.. Arazi vitesli 4x4 jip gibi. Bir geldi, gidip gelirken de Ekrem ile Holosko'yu bitirdi. Büyük takım olmak; büyük düşünmek ve büyük futbol ile olur. Gaziantep'in attıklarını bırakın, kaçırdıklarına bakın. Her yerden şut attılar, her yerden pozisyon buldular. Defansta Tomas ve Deumi gibi iki tane ağır futbolcu var. Sen niye tek forvet oynuyorsun ki? Galip takımı bozmayabilirsin. Ama 20 ve 25. dakikalar gösterdi ki bu maçta bu iş tutmuyor. Hemen al Fink'i kenara, koy yerine Nobre'yi ondan sonra seyret. Biraz daha cesur davran çıkar İsmail'i koy Yusuf'u oyuna. Al Holosko'yu koy Nihat'ı.

Futbol bizi hasta etti...
Kişiliksiz
ve kimliksiz futbol kabul edilemez. Takasta Serdar Kurtuluş'u veriyorsunuz Gaziantep'e, takır takır oynuyor. Bu nasıl iş? Tamam burada teknik ve taktik olarak birçok hatalar yapılıyor ve üst üste konuluyor, sahadaki futbolcular da bir hafta içinda böyle değişmemeli. Futbol adına bu kadar dengesizlik olur mu? Bunları üst üste koyduğunuz zaman sonuç bu olur. Ben Beşiktaş'ın oynadığı futbolu kabul edemiyorum. Elinden gelen her şeyi ortaya koyarsın. Halı sahalarda bile 50-60 yaşındaki adamlar futbol oynamak için birbirlerine giriyor. Gaziantep'i de tebrik etmek gerek. Olması gerektiği gibi futbol oynadılar. Rüştü yediği golü belki çıkartabilirdi ama öylesine kurtarışlar yaptı ki söz söyleyemiyorum. Futbolcuları rencide etmek istemiyorum ama teslimiyet büyük tehlikedir. Teknik heyetin de düşünmesi gereken birçok şey var. Mustafa hocam iyileşip bizi mutlu etti ancak Beşiktaş'a oynattığı futbolla da hasta etti. Bu maç bana bir kamera şakası gibi geliyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor