18 Şubat 2010 | Perşembe

Örnek davranış

Yöneticiler sürekli eleştirilirler. Elbetteki zaman zaman bu da doğaldır. Ama onları sadece eleştirmek, yaptıkları güzel ve doğru icraatları görmemek de yanlıştır. Bu yazacağım konunun ilginizi çekeceğini umuyorum. Başkan Yıldırım Demirören ve yeni seçilen yönetim kurulu, bundan sonra takımın uçağına bazı kriterlere uyanların dışında, kimsenin alınmamasına karar verildi. Bunun dışında seyahatlere katılan tüm yöneticiler yapılan masrafları kendi ceplerinden ödeyecekler. Daha önceleri bu tip ödemeler kulübün kasasından çıkıyordu. Nitekim Gaziantep deplasmanında bu yeni kural uygulamaya konuldu. Bütün yöneticiler bu seyahatte masraflarını kendileri karşıladılar. Bu davranıştan herkesin kendince bir pay çıkarması lazım. Şimdi de Serdar Adalı büyük bir fedakarlık örneği sergilemekte. Yaklaşık 3 milyon euro civarında bir harcama yaparak Şan Ökten Tesisleri'ni yenileyecek. Onun bu hareketi de takdire şayan bir örnektir. Beşiktaş camiası için bir taşı bir taşın üstüne koyan herkes, bizler için çok çok fazla bir saygınlık taşır. Çok güzel bir sosyal tesis çalışmaları yapılıyor. Fulya ile ilgili bir proje üzerinde çalışmalar yapılıyor. Bunlar da çok yakında hayata geçirilecek.

Rijkaard, Kartal'ı çözemez

Tepeden, biraz da sahanın içine inelim. Şimdi derbi haftası. Dilerim mutluluk haftası olur. Bana göre G.Saray'ı düşünmeye gerek yok. G.Saray için tedbir de almaya gerek yok. Öyle değil mi Mustafa hocam; bırakalım bu işi Rijkaard yapsın. Bu muhteşem kadrodan hangi futbolcunun oynayıp oynayamayacağını o düşünsün. Rijkaard belki taktik ve sistemde daha rahat olacaktır. Sebebi de şu, Beşiktaş'ın sistem ve taktiğini çözme şansı yok! Çünkü Mustafa hocamızın yıllarca Beşiktaş'a hangi taktik ve sistemi yerleştirdiğini biz bile çözemedik.. Futbolcu kardeşlerim her şey taktik, sistem ve teknik adam değildir. Lütfen şu maçta, uyku tulumlarınızdan çıkıp Beşiktaş formalarının içine girin. Korkmadan, cesurca oynayıp bu maçı alın. Alamazsanız da en azından oynadığınız futbolla iz bırakın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor