18 Mart 2010 | Perşembe

Yolunuz açık!

Demir Leydi Margaret Hilda Thatcher, yakın tarihte İngiltere'yi en çok etkileyen siyasetçi bir kimlik olmuştur. Dünyadan da çok büyük destek görmüştür. Gelelim bizim 'Demir leydimize! İsmini açıklıyorum; Revna Demirören... Bir eş nasıl olur, bir anne nasıl olur, başarılı erkeğin arkasında bir bayanın duruşu nasıl olunursa, iyi ve kötü günde dimdik ayakta durabilirse, Beşiktaşlı duruşunun ne olduğunu topluma yansıtırsa ben de bu leydiye şapka çıkartırım arkadaş. Başkan Yıldırım Demirören istişare kurulları kurdu. Bunların içinde bir kurul heyeti var ki göreve fırtına gibi girdi. Ama maalesef sabaha karşı ülkemizin şirin ve güzel ili Elazığ, talihsiz bir deprem olayı yaşadı. Bu yaşanan elim olayda vatandaşlarımız hayatlarını kaybetti. Allah eksik etmesin, devlet babamız anında vatandaşlarımızın yardımına koştu. Askerimiz, vatandaşımız ve emniyetimiz mağdur insanlara anında yardım ettiler. Burada bir parantez açmak istiyorum.

Ayakta alkışlıyorum

Revna Demirören
'in başkanlığında milyonların sevgilisi Hülya Koçyiğit, Bahçeşehir Koleji'nin kurucularından Begüm Yücel, önemli iş adamlarımızdan Beşiktaş'a çok önemli katkılarda bulunan Serdar Adalı'nın sayın eşi Eren Adalı ve kulübümüzde hizmetleri bulunan Berk Ekşioğlu'nun sayın eşi Aslı Ekşioğlu hanımefendi, hep birlikte "Ver elini Elazığ" yaptılar. Yaşanan bu mağduriyeti gören Revna hanım ve ekibi, Beşiktaş camiasının da desteklerini arkalarına alaraktan, Beşiktaş ismiyle bir okul yapma girişimine karar verdiler. Bu güzel karar için ayağa kalkıp, saatlerce bu güzel insanları alkışlamak istiyorum. Bir ilim yuvası açmak, cennette bir kapı açmak gibidir. Bu işin devamı da var. Mardin'de de bir okulumuza bilgisayar ve okul gereçleri ile yardımda bulunacaklar. Daha sırada neler var neler. Hiç bir karşılık beklemeksizin yapılan bu hayırlar, bütün toplumumuza örnek olmalıdır. Sayın hanımefendi Revna Demirören'e söyleyeceğim bir cümle var: "Allah bu çıktığınız manevi yolda, yolunuzu açık etsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor