17 Mayıs 2010 | Pazartesi

Bakkal defteri

Tüm Türkiye eline almış defter kitabı başlamış hesap yapmaya. Şampiyonluk önemli, ardından UEFA da önemli. Üçüncü olursan epey bir avantaj yakalıyorsun işte böyle bir ortamdasın. Sakatların bir hayli fazla elinden ne gelir? Yola devam etmek, elde kalanlarla bir şeyler yapmak zorundasın. Kala kala Nobre kalır, haftalardır yüzüne bakılmayan önemli bir futbolcudur. Yoklukta bir şeyler yapmasını beklersen bekleki göresin. Hiçbir şey göremezsin, içinden der ki "Haftalardır neredeydiniz? Bana işiniz düştü ha" diye düşünür. Konsantre olmak çok önemli, Bursa fazla isteyen bir taraftar kitlesi. Tarih sayfalarını değiştirmek onlara çok yakın. Ertuğrul Sağlam ve futbolcuları, başkanları İbrahim Yazıcı ve taraftarı ile boylarından büyük iş başardılar, bir mucize gerçekleştirdiler ve hem gönüllerin hem ligin şampiyonu oldular. Tebriklerim, alkışlarım sizlere.

TORAMAN'IN İŞ KAZASI
Bu alınan sonuç normal sahada görev alan Beşiktaşlı futbolcuları acımasızca eleştirmek yanlış olur. Aylardır süre gelen hataları bu cocuklara son 90 dakikada yüklemek insafsızlık olur. Aylardır takımın en iyisi Toraman iş kazası yaptı, futbolda böyle şeyler vardır. Yokluktan varlık yaratmak hünerdir. Şapkadan tavşan çıkarmaya benzemez. Neyse Orhan Gencebay'ın güzel bir şarkısı var: Bir teselli ver. Öyle de oldu, yani tesellisi bol bir sezon oldu. Geçmiş bitti, gelecek başladı; hayırlısı olsun. Ders alıp, önümüzdeki sezona bomba gibi girmek önemli. Cüneyt Çakır, Avrupa'da Türk takımları yokken maç yöneten bir hakem, kendisini kutlarım. Bu sene Beşiktaş'ın bakkal defteri gibi seneye borcu kaldı. İnşallah onu da kapatır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor