06 Ağustos 2010 | Cuma

Tekrar Quaresma

Quaresma, Q7, Q6... Saçlarıyla "Son Mohikan" ve daha ne yakıştırmalar yapıldı, yapılacak. Taraftarın sevgilisi, taraftarı attığı klas golle çıldırttı, attırdığı adam ve golle çılgınlığı zirveye çıkırdı. Q7'nin attığı ve attırdığı gol onun yeteneklerini bir kez daha ortaya koydu. Olacak daha da iyi olacak biraz beklemek lazım. Şu anda ısınma turlarında. Schuster, akıllı bir teknik adam. İlk maçta gördüğü problemi ikinci maçta ortadan kaldırdı. Ernst'in yanına Necip'i yerleştirdi. Geçen maçın ikinci yarısında yaptığını bu kez maç başlarken gerçekleştirdi. Nobre ile değil Bobo ile başladı. Bobo da 'Bobo'luğunu yaptı. Kaleci Krbecek'in hatasını affetmedi, Navratil'i oyundan attırdı. Bir anda fizik gücü yüksek olan Plzen takımı 10 kişi kalınca bu tip disiplinli takımlara karşı büyük avantaj yakalanmış oldu.

Sistemin riski de çok
Schuster
demişken Holosko'ya görev verdi ve Slovak yıldız tarihe not düşülecek şutu yolladı. Zaten Holosko, asist, orta, gol vuruşu olan ve direkt kaleye gidebilen çok önemli bir futbolcu. En azından kanatlar bu sistemde çok önemli. Bir yanda Quaresma, diğer yanda Holosko. 4 oyuncunun ofansif özellikeri. Ernst ve Necip ile onların açığını kapatmaya çalışıyorsun. Buna rağmen yine çok önemli bir pozisyon verildi. Üstelik rakip 10 kişiyken ama Hakan önemli bir kurtarış yaptı. Bu sistemde risk fazla. Özellikle defans oyuncuları açısından öne çıktıkları zaman araya atılan her top tehlike yaratabilir. Bunun önlemini almak şart. Özellikle bundan sonra zorlu rakiplere karşı. Her zaman böyle şanslı olunmaz. İbrahim sakatlandı üzüldüm. Sivok da yok. Ama Zapo iyi oynadı. Gönderilmesi gündemde olan oyuncular, kaderin bir cilvesi olarak yan yana oynadılar. Beşiktaş dün akşam çok rahat bir galibiyet aldı, Avrupa'da yoluna devam etti. Kazanırken her şey güzel görünüyor. Evet Quaresma, bu futbolun tekrarını bekliyoruz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor