22 Ağustos 2010 | Pazar

Dönme dolap

Herkesin çocukluğunu süsleyen dönme dolap sevdası vardır. 22 Beşiktaşlı futbolcu da dönme dolapta dönüp duruyorlar. Kimin inip kimin bineceği belli değil. Büyükşehir Belediye maçında da öyle oldu. Holosko istediği yerde ilk kez oynatıldı, tek forvet! Hemen diğer bir hücum oyuncusu Nihat görev aldı. Esas ben sürprizi Ersan'da yaşadım. Ama o futbol adına sürpriz yaşatmadı, riskli bir savunmada yer almasına rağmen görevini aksatmadı ve sırıtmadı. Gayet de başarılıydı iyi mücadele etti. Erhan'la, Üzülmez'e her iki kanatta görev aldı. Bu iki oyuncuda istekli oynadılar. Özellikle ilk 30 dakika müthiş bir baskı kurdular, tabii baş aktör bu baskıda Quaresma'ydı. Malesef son vuruşlarda etkili olunamadı.

UYUM İÇİNDE DEĞİLDİLER
Bunun da sebebi söylediğim gibi bu takımın baş futbol öğretmeninin Guti'nin kulubede olmasıydı. Orta saha organizasyonu bir türlü istenilen düzeye ulaşmadı, Delgado ve Ernst hücum organizasyonlarında birbiriyle uyum içinde değillerdi. Sürekli takımda yapılan bu değişiklikler rekabet açısından olumlu bir düşünce yanlız bu kadar fazla oyuncu değişikliği de taktiksel anlamda zaman zaman hanidkap yaratmaktadır. Özellikle de haftalardır süre gelen bir sıkıntı var o da defansın bir cetvel gibi çizgi halinde oynaması. Belediye, Abdullah Avcı'yla istikrarı yakaladı. Ama ilk yarı Avcı'nın istediklerini futbolcular yapamadı. İkinci yarı yapmaya başladılar ve golü buldular. Sonra sıkıntılı bir dönem başladı. İyi kapanan bir takım karşısında her türlü atraksiyon denendi ama malesef son vuruşlarda çok etkili olunmadı. Zannedersem bu maçtan çıkarılması gereken çok önemli dersler var. Belki puanlar kaybedebilirsiniz ama geleceği kurtarabilirsiniz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor