09 Kasım 2010 | Salı

Ciddiyetsizlik

Bu maç için söylenecek söz yok! Yani şu gelişi ben hissediyordum. Çünkü bizim futbolcularımız önemli bir maç sonrası iyi skor alınca Zeplin'e binmiş gibi havalanıyorlar. Çok daha havalanırsan elin oğlu gelir havanı söndürür. Şu maç için ne diyebiliriz? Düpedüz ciddiyetsizlik. Haftalardır yerlerde sürünen bir takım ama dün yaptıkları iş bütün haftalara bedel oldu. Üstelik bir de bir iki tane teknik ve futbolcu hataları olmasa şu maçı Kasımpaşa neredeyse alacaktı! Bir takım bu kadar güçsüz ve isteksiz olabilir mi? Tamam golde Rüştü'nün hatası var ama o gole kadar da takımın en iyi oyuncularından birisi de Rüştü'ydü! Schuster oyundan Aurelio'yu, Holosko'yu aldı Tabata ve Quaresma'yı sahaya sürdü. Doğru iş yaptı. Ama onlar da fayda etmedi. Çünkü bizim yerlere göklere sığdıramadığımız, futboluna saygı duyduğumuz Guti'nin penaltıda topun başına gelişi, duruşu ne? Ben o an bu penaltıyı kaçıracağını yanımdakilere söyledim. Lakayıt, boş veren bir şekilde gelip topu kullandı.

Kimi yeneceksin!..
Bu kadar çok eleştirilen Nihat yine penaltıyı yaptıran isimdi. İsmail Köybaşı hakikaten iyi oynadı, golünü de attı ama diğerleri sahada uyur gezer gibiydiler. Yılmaz Vural, Ersan Martin'i oyundan almakla yanlış bir hamle yaptı. Çünkü o orada Beşiktaş defansını fazlasıyla oyalayan ve topu ayağında tutan bir oyuncuydu. O çıkınca Beşiktaş hücum organizasyonlarına daha çok yönelmeye başladı. Şu maç için özellikle futbolcuların formalarını çıkarıp önlerine koyup düşünmeleri lazım. 'Biz nerede yanlış yaptık?' sorusunu kendilerine sormalılar. Basketbolun yıldızı geldi büyük bir hava oldu tribünlerde. Böylesine bir ortamda Kasımpaşa'yı yenemezsen kimi yeneceksin? Vural ve öğrencilerini tebrik ediyorum. Schuster
ve öğrencilerini de tebrik etmek lazım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor