16 Nisan 2011 | Cumartesi

Savunmaya uyarı

Beşiktaş savunması çok kolay gol yiyor! Üstelik 2-0 gibi önemli bir skor yakalamışken. Bu skoru da üstelik iyi futbol oynayarak yakalıyorsun. Buraya kadar her şey güzel. Ama büyük takımlar basit hatalarla bu golleri yememeliler. Çok iyi organize olmuşsun, rahatlamışsın, taraftarı arkana almışsın, rakip katakımı teslim almışsın... İnanılır gibi değil. Tayfur hoca, Rüştü'de karar kıldı. Geçen hafta Cenk'e forma vermişti. Belli ki favorisi Rüştü. Aynı zamanda Necip ve Ernst'ten de vazgeçmem diyor. Üstelik Fernandes'i de kullanıyor ama Fernandes bir türlü yeteneklerini kullanamıyor. Orta sahanın çok sorunu yok. Aurelio da var orada. Neticede oyuna da girdi. Şunu belirtmemiz gerekir ki Simao'nun trendi gittikçe yükseliyor. Ne derseniz deyin, ben Almeida'yı da beğeniyorum. Yalnız Almeida'nın da oksijen maskesi Quaresma! O oldu mu hem rahat gol atıyor, hem de rahat nefes alıyor.

Pektemek iyi santrfor
Nihat
'ın oynaması hepimizi mutlu eder. Daha da önemlisi Nihat'ı mutlu eder. Kolay değil tabii uzun bir sakatlık döneminden çıktı. Tayfur hoca onda ısrar etmeli. Oynatmalı. Oynadıkça Nihat'ın kendine olan güveni artacaktır. Fakat dikkat ediyorsanız topa vururken bile bir çekingenlik var. İyi vurabilir miyim? Neticede eski günlerini ve eski gücünü arıyor. Dileriz bulur! Üç yıldır diyorum ki Türkiye'de enteresan bir santrfor var. Büyük takımlarda iş yapar ya da yapmaz bilmiyorum. Ama Gençlerbirliği'nde bayağı iş yapıyor. Bu da Mustafa Pektemek. Dilerim bu istikrarını sürdürür. Gençlerbirliği takımı bayağı derlenmiş, toplanmış. 2-2'den sonra Beşiktaş Gençlerbirliği kalesine çok yüklendi, gol aradı. Son vuruşlarda başarılı olamadı. Gençlerbirliği ise kontrataklarla tehlikeli olmaya çalıştı ama iki takım da eşitliği bozamadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor