26 Nisan 2011 | Salı

Biz burdayız

Süper Lig'e havlu atmışsın, mesai bitse de bir an evvel paydos etsek havasında futbolcular...
Akılları, arzuları, hedefleri kupa finalinde. Böyle olmamalı ama böyle.
Bu düşünce tarzında olmayan, kendilerini ispatlamak isteyen bir grup genç futbolcu var ki formaya aç, paraya aç, kendilerini ispatlamaya aç.
Başarıyı yakalayıp uzun yıllar kutsal formalarına hizmet etmek için fırsat kollayıp dururlar, boşunada beklerler... Her kadro açıklanmasında kendilerini göremeyince umutsuzluğa gömülürler. Onların bu hali Beşiktaş'ın geleceği açısından da düşündürücü. Bir nesil gelir, o nesili yakalamak önemli. Konyaspor ile maç yapıyorsun; yensen ne olur, yenilsen ne olur. Bu saatten sonra puan kazanırsın ya da kaybedersin. Ancak şu maçta bir genç oyuncuyu kazansan kötü mü olur? Geleceği de kazanmış olursun.
Kadroya bakıyorum sadece Onur var. Diğerleri yok! Doğukan sakatmıs, o da tamam. Peki Ferrari, ortada yok. Sivok ve İbrahim uzun süredir birlikte oynuyor. Yani bu bölgede Atınç'a yer versen kötü mü olur.

Penaltı doğru karardı
Oğuz
var, Cumali var, daha bir çok genç oyuncu var. Bunların tabii ki hepsini kadroya alma şansın yok ama hiç olmazsa iki üç tanesini kadroya alabilir oynatabilirsin. Schuster'i herkes eleştirdi ama Schuster bu çocuklara önem verdi. Özellikle Doğukan'ı geleceğin sol beki olarak işaret etti ama gören yok! Yılmaz Vural'ı cesaretinden dolayı kutlamak istiyoruz.
Elini taşın altına soktu. Gidilmemesi gereken takıma gitti. Gittiği de belli oldu. Çok iyi futbol oynuyorlar. Özellikle yan ortalarla Beşiktaş'ın defans zaafından faydalanmak istediler.
Yine bir altyapıdan yetişip giden Mehmet Sedef çok iyi futbol oynadı. Bobo ve Almeida'nın olmaması Nobre için bir şanstı. Fakat o da arkadaşları gibi şanssızlığa teslim oldu.
Hakem Özgür Yankaya iyi bir maç yönetti.
Penaltı pozisyonunda doğru bir karar verdi. Kartlarını etkili kullandı...
NOT: Bu bir skor yazısı değildir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor