04 Kasım 2011 | Cuma

Quaresma'nın önüne geçti

Yönetim bazında dün için çalkantılı bir başlangıçtı. Fakat hep söylerim futbolcu işini yapar. Bunlardan etkilenmez. Öyle de oldu. Maç başladı bakıyorum Dinamo Kiev takımı kötü. Bir kere Türk futbolunun baş belası Shevchenko kadroda yok. Dedim ki; Beşiktaş biraz sıkarsa bu maçı alır. Almazsa da yazık olur. Quaresma özel bir oyuncu. Ben her zaman gözüm kapalı şartlar sene olursa olsun Quaresma'ya bu takımda görev veririm. Çünkü takımda tek yetenek abidesi o! Ama bu maçta onun önüne bir oyuncu geçti; o da Egemen. Bakın attığı gol mükemmel ama defansta yaptığı işler çok daha mükemmeldi. O direndikçe diğer savunmadaki arkadaşları da direndi. Bu durum en geriden başlayarak tüm takıma yansıdı.

Edu'yu almamalıydı
Carvalhal doğru bir 11 ile başladı. Aurelio-Necip eşleşmesini zamanında yaptı. Yalnız Almeida'nın yerine Edu'yu almamalıydı. Golden sonra en riskli dakikalar başladı. Sebebi de Beşiktaş, Avrupa'da hep maç bitti denilen dakikalarda mağlup oluyordu. Bu da takımda önemli bir baskı ve stres yaratıyordu. Ama söylediğim gibi iyi mücadele ile bu psikolojik durum sona erdi. Bu grubun kaderini değiştiren maç bana göre bu maçtı. Beşiktaş da diğer iki takımla birlikte bu işe ortak oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor