28 Kasım 2011 | Pazartesi

Kurnaz Carlos

Carvahal baş kahramanı oldu. Elindeki imkanlara göre çok formda bir takım olan Trabzonspor'u kilitlemek gerektiğinden yola çıkarak Ernst'in ve Fernandes'in arkalarına İbrahim Toraman'ı koydu. Oyunun büyük bölümünde istediğini elde etti.
Öyle bir anda hamle yaptı ki Mustafa ve Holosko'yu oyuna alarak yine etkisiz olan iki oyuncuyu çıkardı. Biri Almeida diğeri de Ekrem Dağ idi.
Trabzonspor çok önemli bir Şampiyonlar Ligi maçı oynayıp büyük bir atmosferden çıkmıştı.
70'lerde temposunun düşeceği belliydi. Bu mantıkla yola çıkan Carvalhal bu maçın Beşiktaş'ın lehine dönmesinde en büyük etken oldu.

Quaresma farkı
Hep söylüyorum, Quaresma, Quaresma diye. Herkes diyor ki: "Çok abartıyorsun bir golü bile yok."
Bu maçla birlikte hem beni hem de kendini kurtarmış oldu.
Golünü attı. Maçın kaderini belirleyen futbolcu oldu. Şenol Güneş hocama ben çok inanırım, severim. İnanılmaz iyi bir takım oluşturmuş.
Bu mağlubiyet onların moralini bozmasın. Ancak oyuncu değişikliklerini biraz daha erken yapabilirdi. Beşiktaş müthiş çok önemli bir zafer aldı. Bu arada da Alves'i de ilk kez görmüş olduk. Sadece iki dakika.
Daha fazla izlemek istiyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor