19 Aralık 2011 | Pazartesi

Bu hangi Edu?

Beşiktaş, Avrupa'da büyük bir başarı elde ederek gruptan lider çıktı. Stresi, tansiyonu ve stratejisi yüksek bir Stoke City maçından hemen sonra Samsun deplasmanına gitti.
Futbolcular psikolojik olarak kendilerini bu maça iyi hazırlamamışlardı.
Holosko'yu ben çok beğenirim. Ama ne hikmetse bir türlü o bildiğimiz performansına gelemedi. Kaldı ki teknik direktör Carvalhal de kendisine artık ilk 11'de şans veriyor.
Hücumdaki oyuncu eksikliğinde Holosko'nun liderlik sıfatına bürünmesi lazım. Bunu yapamayınca teknik direktör Carvalhal de Edu hamlesini yaptı.

Fernandes iyi oynadı
Burada da ilginç bir gelişme oldu. Bundan önce oyuna girdiği maçlardaki başarı oranı düşük olan Edu, performansı ile herkesi şaşırtı. Ve maç onun sayesinde kurtuldu. Beşiktaş defansif anlamda orta sahada çok sıkıntı yaşadı. Bir tek Fernandes ayakta kaldı. Sivok'un yokluğu da tabii ki büyük bir dezavantaj.
Samsunspor'un yabancıları çk kötü! Bu transferleri kim onayladıysa oturup düşünmesi lazım "Ben ne yaptım?" diye. Pozisyon kısırlığı yapılan yanlışları apaçık gösteriyor. Hakem Fırat Aydınus iyi bir maç yönetti.
Ligde play-off sistemi olduğu için artık her maç çok önemli.
Umarım Beşiktaş bu kaybettiği puanları mumla aramaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor