05 Mart 2012 | Pazartesi

4 stoper; stop!

Sidnei, Sivok, İbrahim, Ersan...
Bu 4 oyuncu da stoper olarak oynatabileceğiniz futbolcular.
Şunu çözemedim; bu 4 oyuncu birlikte ikisi bek olarak görev aldılar. Bir ara Ersan'a baktım, felaket! Zaten maç eksiği vardı. Onun kapattığı alandan Volkan geliyor, Olcan geliyor...
Aklınıza kim gelirse geçiyor!
Trabzon'un hücum oyuncuları çabuk, kanat oyuncuları çok çabuk.
Onları durduracak düzenek kurulmamış. Sidnei gibi bir stoperin var. Onu orada ne olarak kullandı anlayamadım. Ağır bir oyuncu zaten. Bunun dışında da futbolcu görüntüsü adına da birşey sergileyemedi.

TRABZON DİSİPLİNLİYDİ
Biraz Quaresma, biraz Fernandes oynadı... Almeida işini yaptı, golünü attı ama dört futbolcuyu yanlış yerlerde kullanırsan bu derbiden galip çıkman tabii ki zor! Nitekim de öyle oldu.
Üstelik öne de geçtin. Ama çok da pozisyon verdin. Trabzonspor'a bakıyorum, onlar da iyi futbol oynamıyorlar ama dünkü maçta yüksek tempolu ve disiplinli oynadılar. Böyle oynayınca Beşiktaş'ı da çözmek kolay oldu.
Yaratıcı özelliği olan oyuncularının az sayıda olması nedeniyle futbol adına da bir şey üretemiyorsun.
Bu sistemde maçı kazanman için Fernandes'in duran toplardan gol atmasından başka şansın kalmaz.
Trabzonspor'un savunması daha diri göründü. Beşiktaş'ın kaybetmesinin sebebi 4 stoper oyuncunun yanlış oynatılmasıyla futbolun stop etmesiydi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor