09 Mart 2012 | Cuma

Nasıl kızayım!

Beşiktaş Avrupa'da var. Bu çok önemli. Ama sahada yok! Yok olmasının sebepleri var. Şimdi Arşimet olmaya gerek yok! Birşeyler bulmaya araştırmaya da gerek yok. Size şimdi Veli Kavlak'ı anlatacağım.
Nasıl bir futbolcu?
Bugüne kadar defansın solunda hiç forma giymemiş.
Futbol özelliği olarak orta sahada oynayan daha çok ofansif az da defansif olan bir futbolcu.
Hangi futbol mantalitesi bu oyuncuyu sol bek olarak oyuna başlatır?
Bu oyuncu defansif özelliği olmayan, kademe nedir? Rakip nasıl karşılanır, savunma düzeni nasıl bozulmaz! Bunların hiçbirini bilmez! Veli'ye nasıl kızayım? Carvalhal'e soruyorum; İsmail'i kulübede oturtmuşsun. Oynamayacaksa niye kadroya aldın?

ERKEN YAPMALIYDI
Bu da yetmiyor Quaresma gibi bir oyuncuyu çıkartıyorsun.
İsmail'i oyuna alıyorsun, Veli'yi oyunda tutuyorsun! Şu maçta Quaresma gibi bir oyuncu sahna 90 dakika oynamalı.
Tıpkı Simao gibi.
Simao oyunda görülmeyen bir oyuncu ama ne yaptı? Golünü attı. Holosko'yu oyuna alıyorsun ama bu hamleleri daha erken yapmalıydın. Carvalhal yanlış bir kadro çıkardı.
Ben buna kızmıyorum. Ama değişiklikleri geç yapıyor. Hatasından geç dönüyor. Bu da Beşiktaş'ın oyununa olumsuz yansıyor.
Bu skor çok kötü değil ama A. Madrid takımı çok iyi organize oluyor, süratli top oynuyor. İspanya Ligi'nde kriz yaşayan bir takımdı. Simao'nun golü Beşiktaş'a can simidi oldu.
Tek tesellimiz bu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor