12 Mart 2012 | Pazartesi

Alkışlanmalı

Çok önemli bir maçtan, Madrid'den dönüyorsunuz, soyunma odasında teknik patron ve en önemli futbolcunuz Quaresma arasında sorun yaşanıyor. Oradan apar topar Ordu'ya maça gidiyorsunuz.
İspanya'daki maçta eleştiride bulunduğumuz, yerden yere vurduğumuz Carvalhal'in dünkü maçta doğruları çok fazlaydı. Önce takım olağanüstü mücadele etti.
Hector Cuper'le birlikte hava yakalamış Ordu evinde çok iyi oynuyor. Hiç kimse Beşiktaş'ın Madrid'den sonra Ordu'da böyle bir direnci gösterebileceğini beklemiyordu.
Üstelik Rüştü ve Egemen'in ortaklaşa hatasından dolayı da 1-0 yenik duruma düşülmesine rağmen Kartal maçı bırakmadı. Tüm takım çok iyi bir direnç ortaya koydu.

DAYANIŞMA GOL GETİRDİ
Kadroya baktığımızda defansta üç oyuncu ilk kez birlikte oynuyorlar. Sidnei, Egemen, Rüştü gibi... Ekrem dün sağ bekteydi. İsmail de uzun bir aradan sonra takıma katıldı.
Forvete bakınca Holosko ve Mustafa da yan yana uzun bir aradan sonra geldiler. Eeee nasıl olacak? Tabii ki bu şartlarda da takımın çok iyi bir dayanışma içinde olması lazım.
Beşiktaş dün sahada çok iyi bir dayanışma örneği gösterdi.
Bu dayanışma ile Edu'nun müthiş golü geldi.
Puan olarak değil ama mücadele gücü olarak Beşiktaş'ı dün iyi bulduk. Hakem Kamil Abitoğlu da iyi maç yönetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor