23 Mart 2012 | Cuma

Bu skandaldır

Bolu-Beşiktaş maçı sonrasında Carvalhal şöyle bir takım çıkarttı, taktik yanlıştı, sistem şöyleydi, böyleydi. Oyuncu değişiklikleri şöyleydi, oyuna şu girmeliydi, bu çıkmalıydı gibi yorumlar yapmayacağım.
Bir Quaresma demek, Boluspor demek! Sakın Boluspor alınmasın, ekonomi açısından benzetme yaptım! Ama futbolun kalbini, yüreğini ortaya koyduğunuz zaman 20 tane Quaresma rakip takımda oynuyor!
Ne diyelim, sözcüklerle ifade edemiyorum. Daha ağır şeyler yazabilirdim ama inanın kendimi zor tutuyorum.

YÜREKLİLER KAZANIR
Beşiktaş'ın A2 takımını takviyeli olarak Boluspor'un karşısına çıkarsaydık böyle kötü futbol oynamazlardı. Hangisini eleştireyim ki? Al birini vur öbürüne. Takımın hepsi birbirinden kötüydü. Her hattı tel tel döküldü.
Birlikte bir dönem futbol oynadığım Bahri Kaya ve futbolcularını kutluyorum. Tur atladıkları için değil. Futbolda yüreğini sahaya koyunca neler yapılabileceğini gösterdikleri için.
Trabzonspor ve Galatasaray Süper Lig takımlarına elendi.
Beşiktaş ise alt kümeden bir rakip karşısında sahada yok oldu. Bunun adı skandal değil de nedir?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor