04 Mayıs 2012 | Cuma

Tarih değişti

Kadrolar açıklandığında Almeida'nın adını görmek beni mutlu etti. Kim ne derse desin futbolu bilen, önemli bir santrfor.
O olduğu zaman takımdaki diğer futbolcular da psikolojik olarak rahatlıyor...
Hatta Quaresma ve Simao da onun nasıl bir forvet olduğunu bilerek ona göre oynuyor. Nitekim Quaresma da güzel bir gol attırdı.
Bu işin bir de diğer yönü var; üzüldüğüm bölümü de bu! Bu kadar önemli bir golcü adını geceye hat-trick ile yazdırmalıydı.

Gerçek Beşiktaş bu
Takım önde bastı, böyle olunca F.Bahçe şaşırdı. Bir de Semih yanlız kaldı. Sakatlıktan yeni çıkan Alex, katkı sağlayamadı.
Üstelik Beşiktaş defansı iyi günündeydi.
Takım ilk kez bu kadar uyum içindeydi. Tabii onların iyi oynamasının diğer bir yönü de orta saha oyuncularının çok iyi alan daraltması oldu.
İki takım da çok ofsayta düştü.
Bu durum düşündürücü. Sürekli söylüyoruz; bu takımın potansiyeli var morali yok. Şu maçta moralle birlikte potansiyelini de futbolcular ortaya koymuş oldu. Gerçek Beşiktaş bu. Oysa Süper Final'de oynadığı maçların hiçbirinde bu kadar pozisyon bulamadı. Dün bunlar değerlendirilseydi tarihi bir fark ortaya konulabilirdi.
Hakem Fırat Aydunus ekibiyle birlikte her zamanki gibi güzel bir maç yönetti. Beşiktaş da Süper Final'in kaderini etkileyen takım oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor