12 Mayıs 2012 | Cumartesi

Simao'nun şutu sızlattı

Bu maç Beşiktaş ve Trabzonspor'a göre Süper Final'in final maçıydı. Tayfur hoca maça Aurelio ile başladı. İşte Almeida, Holosko ve Quaresma, Mustafa gibi mücadeleci, çabuk, süratli teknik oyuncuları bir arada forvette kullandı. Kazanmak zorunda olduğu için tecrübeli isimleri sahaya sürdü.
Tabii Şenol Güneş de çok demorolize olmuş bir takımla geldi.
Geçen hafta müthiş bir kaostan çıkmış bir bordo-mavili takım vardı ortada. Buna rağmen Trabzonsporlular özveri ile mücadele ettiler. Trabzonsporlular alınmasın ama benden bir tavsiye:
Burak Yılmaz bu sezon inanılmaz oynadı veTrabzon'daki misyonunu tamamladı. Artık Avrupa'ya gitmeli ve kulübüne para kazandırmalı.

Şansları harcadılar
Beşiktaş son Galatasaray maçında 2-0 mağluptu iki gol ile moral buldu. Bu maça moral depolayarak çıktı. Hatta golü de buldu. Rakibi 10 kişi kaldı. Tüm şanslar kendisinden yanayken her şey tepetaklak oldu.
Tayfur hocaya söylenecek bir şey yok. Çünkü o yapacağı her şeyi yaptı. Bu sezon Beşiktaş için iyi geçmedi. İyi bir kadroya sahipti, bunu hak etmedi.
Fırat Aydınus iyi maç yönetti.
Zaten o da aşmış bu işi. Artık bu işin doktoru oldu. Simao'nun o son dakikadaki şutu bütün Beşiktaşlıların kalbinde bir sızı olarak yazılacaktır. Tabii Olcan'ın attığı müthiş gol de milyonlarca Trabzonsporluyu mutlu etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor