Ali İhsan Sarıçoban

Ali İhsan Sarıçoban

31 Ekim 2010 | Pazar

Eski gücünde değil

Eskişehirspor'un hızı dün kesildi. Senelerdir şansı hiç tutmadığı Ankaragücü önünde ikinci 45 dakikada etkili olmasına karşın golü bulamadı. Böyle olunca Eskişehirspor, binlerce taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Oysa maç öncesinde her şey Eskişehirspor'un lehindeydi. Taraftar yine görevinin başındaydı. İstanbul Büyükşehir Belediye ve Kardemir Karabükspor maçlarında alınan iki galibiyet, takıma ilaç gibi gelmişti. Moraller en üst seviyede idi. Sadece hafta arasında kupa maçında Denizli önünde alınan yenilgi yüzleri assa da Ankaragücü maçından camia galibiyet bekliyordu. Topu kanatlara yayamayan, Eskişehir'e bir puanı almak için gelen Ankaragücü ilk 45 dakika çok sayıda fırsattan yararlanamadı. İlk devrede öne geçebilirlerdi.

Kadroda revizyon şart
Kırmızı-siyahlı
takımda bence bir kadro revizyonu şart. Yani Bülent Uygun'un işi burada o kadar kolay değil. Konuk Ankaragücü ise biraz cesaretli olsaydı rakibinin isminden ve bazı futbolculardan çekinmeseydi Eskişehirspor önünde üç puanı rahat alırdı. Ancak bunu yapamadı. Onlar da Eskişehir'in temposuna ayak uydurdu ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bir puan konuk takımı memnun etti, Eskişehir'i ise mutlu etmesi tabii ki mümkün değil. Sonuç olarak Eskişehirspor sahasında kazanamadı ama kaybetmedi de. Bülent Uygun maçı kazanmak için tüm kozlarını kullanmasına karşın aşı sahada tutmadı. Ümit'in sakatlanması, Adem Sarı ve Batuhan'ın markajdan kurtulamaması 0-0'ın habercisiydi. Eskişehirspor'u önümüzdeki hafta oldukça zor bir F.Bahçe maçı bekliyor. Takım bu maça en azından kafa olarak çok iyi hazırlanmalı.
Yoksa sonuç hüsran olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor