Ali Filizkan

Ali Filizkan

10 Ağustos 2009 | Pazartesi

İlker'i geçemediler

Futbolda 'gol' maçı güzelleştiren öznedir. Gol olmayınca karşılaşmanın ne tadı ne de tuzu kalır. Dün gece 35 yıl aradan sonra karşı karşıya gelen Manisa ile Eskişehir'in mücadelesinden de gol sesi çıkmayınca tribünler futbolun güzelliklerini göremediler. İlk yarı konuk ekip Eskişehir'in baskısı altında geçti. "Eskişehirspor kaleci Ufuk'u geçemedi" desek abartmış olmayız.

Ümit kaçırdı
Ümit Karan dün kaptanlık adına başarılı bir oyun sergiledi ama yakaladığı üç önemli pozisyondan yararlanamadı. Ev sahibi Manisaspor'da kaleci İlker dün Ufuk Ceylan'ı aratmadı ama kaptan Sezer'in orta alanda olmayışı bariz şekilde oyuna olumsuz yansıdı. Mesut Bakkal'ın hazırlık maçlarının yıldızı Reinaldo'yu kenarda tutması büyük hataydı. Nitekim son 5 dakikada Reinaldo'nun oyuna girmesiyle Manisaspor'a ofansif anlamda güç geldiğini gördük. Dün maçın büyük bölümü Eskişehir golcüleriyle Manisaspor defansı arasında geçti. İsac iyi marke edildi. Manisaspor, İsmail Gökova ve Reinaldo'yu erken oyuna alabilseydi maçın sonucu böyle olmayabilirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor