Ali Filizkan

Ali Filizkan

27 Eylül 2010 | Pazartesi

Hikmet hoca farkı

Manisaspor ile Sivassporbugüne kadar 15 kez karşı karşıya gelmiş. Sivas 6, Manisa 5 kez kazanırken, 4 maç berabere sonuçlanmış.
Kısacası ortada tam bir kör düğüm var.
Kimse kimseye üstün değil. Egetakımı geçen sezondan 5 maç bu sezondan ise 2 maçtır kendi sahasında gülemiyordu. Sivasspor karşısında buna son verdi. Hem iyi futbol oynadı hem de maçın son anlarında farka koştu.
Şimdi Manisa'da herkes teknik direktör Hikmet Karaman'ıkonuşuyor. Göreve geldikten sonra takıma tam 6 puan kazandıran, Trabzonsporgibi bir devi deplasmanda deviren Karaman gerçekten büyük iş başardı. Kalitesini dosta düşmana yine gösterdi.
Ege temsilcisi bir kere maçtan önce çok moralliydi.
Oyuncular sahaya çıkarken bile hırs doluydu.
Herkes bu maçın kazanılmasını çok istiyordu.
Bunu daha önceden kestiren Sivasspor'un hocası Mesut Bakkalönce rakibi durdurup sonra sonuca gitmeyi planlamıştı. Ancak bunu 90 dakuka boyunca başardığı çok söylenemez.
Bir paragrafta Simpson'a açmak gerekir. Bu oyuncu dün çok koştu, mücadele etti. Bunun karşılığında da üç gol attı. Büyük alkış aldı. Bence Simpson bu ligin en kaliteli oyuncularından biridir.
Manisaspor yeni bir sayfa açtı ve dolu dizgin ilerliyor. Ve artık Taraftarına heyecan veriyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor