Ali Filizkan

Ali Filizkan

25 Ekim 2010 | Pazartesi

Manisa iyi yolda

İki takım için de çok önemli bir maçtı. Çünkü lige iyi başlayamayan iki ekip alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyordu. Tabi ki Manisaspor için durum biraz farklıydı. Çünkü Hikmet hocanın gelmesiyle büyük bir çıkışa geçen Tarzan, hem moralli hem de puan sıralamasında üstün bir vaziyette idi. Manisaspor bir hafta önce Beşiktaş'ı yenmiş, en flaş skoruna imza atmıştı. Bütün Ege bölgesi bu sonuçtan heyecan duymuş ve Kasımpaşa maçında da takımın nasıl bir skora imza atacağını düsünmeye başlamıştı. Trabzon'dan 7 gol yiyen Kasımpaşa ise açıkçası umutsuz gözüküyordu.

Güven tazelemiş oldular

Mücadelenin ilk yarısında bütün olumlu tabloyu arkasına alan Manisa iyi bir futbol sergiledi. İki önemli yıldızı Makukula ve Simpson attıkları gollerle takımlarını rahatlattı.
Bu iki oyuncu gollere imza atmalarına rağmen maçın kilit adamları Yiğit İncedemir ve Murat Erdoğan oldular. İki oyuncu özellikle rakibi iyi bozdu ve topsuz alanda etkiliydi.
Maçı kazanan Manisaspor çok kritik bir üç puan aldı12 puana ulaşarak hem rahatladı hem özgüven tazeledi. Belki de tüm hafta çift idman yapmasından olsa gerek ikinci yarıda takım yorgundu. Kasımpaşa ise iyi bir görüntü vermiyor. Bu kadro ve futbol ile ligde işleri çok zor. Eğer bu kötü gidiş devam ederse Kasımpaşa lige en erken havlu atan takım olabilir.
Manisaspor için teknik direktör Hikmet Karaman büyük kazanç. Yönetim kurulunun sözleşmesini uzattığı tecrübeli teknik adam Manisaspor'u iyi yerlere getirecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor