Ali İhsan Sarıçoban

Ali İhsan Sarıçoban

19 Kasım 2009 | Perşembe

Zorlu bir viraj

Eskişehirspor, ilk yarının bitimine dört hafta kala eline geçirdiği şansı iyi kullanmak istiyor. Haftalar sonra galibiyeti Denizlispor önünde elde eden kırmızı-siyahlılar, istikrarlı gidişini sürdürmek için pazar günü sahasındaki Ankaragücü maçına final havasında bakıyor. Kuşkusuz bu maç Eskişehirspor için 6 puan değerinde. Geçen sezon rakibine karşı şansı tutmayan Es-Es, ezeli rakibini seyircisinin desteğiyle yenip bayram öncesi taraftarlarına armağan vermek amacında. Arayı iyi değerlendiren Kırmızı Şimşekler'in en büyük artısı kuşkusuz forvet hattı. Ümit Karan'ın oynaması zor gözükse de forvette Mehmet Yılmaz formda. Eski takımını iyi tanıyor. Yanında ise Youla oynayacak. Yine bu ikiliye Burak Yılmaz destek verecek.

26 puan aşılmalı
Eskişehir'in en büyük artısı ise kuşkusuz taraftarı. Takımı ateşleyen, rakip takıma korku salan Es-Es taraftarı, Ankaragücü maçında mutlak şekilde itici güç olacak. Bu maçın ardından Eskişehirspor'u üç kritik karşılaşma bekliyor. Deplasmanda Trabzonspor, içeride Fenerbahçe, ardından yine deplasmanda Sivasspor ve evinde oynanacak olan Diyarbakırspor maçıyla ilk yarıya nokta konulacak. Es-Es, eğer 26 puanı aşarsa ikinci yarıya büyük bir avantajla girmiş olacak. Bu sezon hedefini yüksek tutan, lig gibi kupaya da aynı ciddiyet ile asılan kırmızı-siyahlılar kendi içinde hata yapmazsa hedefine ulaşmış olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor