07 Aralık 2009 | Pazartesi

Hesap ver Rijkaard

G.Saray zayıf rakibi karşısında özellikle ilk devre bir pozisyona girdiğinden zorlanıyor gibi gözükse de 2. devre golü attıktan sonra üstün oynadı. 2 kez Elano'yla, 1 kez Nonda'yla, 1 kez Arda'yla, attığı gol dışında Kewell'la birçok net pozisyon yakaladı. Buna karşılık İstanbul BŞB maç boyunca 1 tane bile pozisyona giremedi. Kaleci Franco yere bile yatmadı. G.Saraylı oyunculardan Uğur birkaç tane çok müsait pozisyonda topu dışarı ortalasa bile hücuma çıkmayı çok sevdi, takımına katkıda bulunmaya çalıştı. Şansına daha kolaylarını pas olarak atamadığı bir topu kaleci Hasagiç'in de yanlış çıkmasıyla Kewell gol yaptı. Belki karşısındaki oyuncular iyi değildi ama Servet sıfır hata ile oynadı. Hakan Balta, Uğur'un aksine rakip sahaya ayak bile basmadı. Elano ekstra iş yapıp 2 kere pozisyona girdi gol yapsın çok istedim ama olmadı.

Gerçekten yazık
Arda'ya da kötü diyemem. Golün sahibi Kewell diğer hareketleriyle verdiği pas ve ortalarla da hep oyunda oldu. 17 dakika kala oyuna giren Keita için bir şey söylemek istemiyorum. Adını yazmadığım diğer G.Saraylılar da öylesine sahadaydılar. Onların da sayısı az değildi. Bu kadar başarısız oyuncu varsa G.Saray'ın bu maçı kazanamaması da çok normal. Yazık oldu. Son 3 maçtır 7 puan kaybeden Galatasaray'da Rijkaard hesap verme pozisyonuna geldi. Ne tür bir savunma yapacağını doğrusu merak ediyorum. Yalnız ben değil aşağı yukarı bütün yazar ve yorumcular sahaya çıkan kadrodan memnun değildi. Koskoca Galatasaray takımı bu seviyedeki bir takımı yenemiyorsa yapılacak bir şey yok herkes üzülsün. Her hafta Avrupa liglerinden en az 2-3 maç seyrediyorum. İngiltere, Almanya, İspanya, İtalya, Fransa hatta Hollanda ve İsviçre liglerinde bile statlar tıklım tıklım dolu. Maçın önemine bakmadan taraftarlar tribünü dolduruyorlar. G.Saray kazanırsa lider olacak stat boş bunu da anlamakta güçlük çekiyorum. Göçek iyi maç yönetti. Kartların hepsinde haklı olduğu gibi gösteriş şekli de sempatikti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor