22 Mart 2010 | Pazartesi

Tanıyamadım

Maç tam düşündüğüm gibi başladı, Galatasaray'ın ataklarıyla... 15. dakikada oyunda denge vardı, nasıl olsa Galatasaray toparlar, oyunun hakimiyetini eline geçirir diye düşünüp beklerken tam aksine Trabzonspor daha iyi organize oldu. Trabzonlu oyuncular maça çok konsantre olmuşlardı. Hadlerini bilerek iyi iş çıkardılar. Üstelik çok ciddiydiler. Maç hakkında yorumum istendiğinde, 'Favori Galatasaray, Trabzonspor ancak tesadüfen kazanır, eski gücünden çok uzak' demiştim. Haksızlık etmişim. Hoş, Emre Güngör bugüne kadar hiçbir takımda ve maçta yapmadığı, yapmaya cesaret edemediği son adam pozisyonunda çalım atmaya kalkıp topu kaptırınca Trabzonspor pozisyon yokken golü yaptı. Gerçekten Galatasaray'ın yenilmesi en son düşündüğüm skordu. Hem iki takım arasındaki oyuncu kalitesi, hem de Galatasaray'ın şampiyonluktaki iddiasının devam etmesiydi böyle düşünmemdeki neden.

Vasata bile yaklaşamadı
Bu beklemediğim yenilgi Galatasaray'ı şampiyonluktan uzaklaştırırken, bugünkü maçı kazanması halinde Bursaspor'u da şampiyonluğa yaklaştıracak. Sabri'nin, Barış'ın, Mustafa Sarp'ın, Jo'nun, hatta Keita'nın çok uzun bir alan top sürüp herkesi geçtikten sonra kaleye şut atıp gole yaklaşmasına sık sık şahit olduk. Dos Santos'un, oyunda olduğu sürece hiçbir varlık gösteremeyen Elano'nun, oyuna girdikten sonra bir şeyler yapmaya çalışmasına rağmen istediklerini ortaya koyamayan Baros'un bu halleri Galatasaray'ın kazanamaması için en geçerli nedendi. Herkesin yere göğe sığdıramadığı hatta bazılarının yıldız diye nitelendirdiği oyuncular vasata bile yaklaşamadılar. Galatasaray'daki futbolcuların böyle oynamaya ne hakları ne de kredileri var! Şampiyonluk kaçarsa çok yazık olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor