30 Temmuz 2010 | Cuma

Bekleyelim görelim

Her yıl olduğu gibi ön elemelerde zayıf bir rakibe karşı oynadık. Amaç, ikinci maça avantajlı bir skorla gidebilmekti.
Özellikle ilk yarıda birçok pozisyon öncesi ve pozisyonla biten bir sürü atak oldu. İyi bir santrfor, bu maçı en az 3 gol atarak bitirebilirdi. Maçı, geçen seneyi Kasımpaşa'da oynayan Koray Avcı ve Emre Toraman'la birlikte izledim. Buca'dan da tanıdığım Mehmet için eleştirilerimi "Abi onu biraz daha bekle, bir üst lige geldiğini de düşün şans tanı, şimdilik eleştirme" dedikleri için yapmıyorum. Şimdilik bekleyeceğim!
Serdar Özkan bir iyi orta dışında etkili olamadı, onu da bekleyeceğim. Yeni transferler Pino ve Cana'yı da mecburen beklemeye aldım.
Büyük ümitlerle alınan bu iki isim neden sonradan oyuna katıldılar, anlayamadım. Büyük ihtimalle idmansızlar ama çok önemli bir maçtı.
Diğer oyuncuları zaten tanıyoruz iyiler yine iyiydi, zayıflar da zayıf. Gerçekten beklemekten başka yapacak bir şey yok. Transferin bitmesine bir ay var. Sakat oyuncular var. Benim lugatımda yedek futbolcu yoktur. Oynamayan ya da oynatılmayan oyuncu vardır.

İki tesadüf gol attılar
Ancak G.Saray'da öyle ya da böyle kadro tamam değil. Her şey bittikten, sakatlar iyileştikten sonra genel bir yorum yapıp G.Saray hem Türkiye hem Avrupa'da ne yapar bu sütunlarda paylaşırız.
Ben rakibi çok beğenmedim. İki tesadüf gol attılar. G.Saray'ın üst tura geçememesini düşünmek bile istemiyorum. Onun için varsayımlarla gereksiz imalarda bulunmayacağım.
Ama ikinci maçın kolay olmayacağını da hissediyorum. Umarım bu turu geçer ve yolumuza devam ederiz. Aksini siz de düşünmeyin.
Şunu da belirtmek istiyorum. Arda diğer taraftan korner attığında ya da oyun içinde sağ tarafa gittiğinde, yerini boşalattığında dikkatimi çekti orada yani Arda'nın boşalttığı alanda hiçbir oyuncu olmuyordu. İnadına toplar da hep oraya gitti.
Nasıl oluyor da teknik direktör o boş alanı bir oyuncuyla doldurması gerektiğini düşünemiyor?
Bu durum biraz tuhafıma gitti.
Çıkana kadar pozitif hiçbir şey yapmayan Barış'ın da oyunda çok fazla kalması da bir başka tuhafıma giden olaydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor