06 Ağustos 2010 | Cuma

Kalite farkıyla

G.Saray iyi sayılmayacak bir skorla Belgrad'daydı.
Cimbom, bir semt sahasında az seyirci önünde zayıf ama dirençli rakibi karşısında 2'de Arda, 4'te Serdar'la 2 net pozisyonu harcayarak maça başladı. Ama bu gol olmayan toplar G.Saray'a özgüven getirdi.
12'de Mustafa golü attı. Birkaç dakika sonra da Kewell'a gol pası verdi bir anda maç 2-0 oldu. Kewell, 1 dakika sonra kaleciyi çalımlamak yerine vursa iş bitecekti. "İster misin bu gol olmayan pozisyon rakibi motive etsin" diye aklımdan geçirdim. Sonrasında 1 gol attılar, ardından aynı pozisyonda 3 üst üste vuruşla golü yapamadılar.
2. yarıda 50. dakikaya kadar yine rakibin gol atma ihtimalinin olduğu zamanlarda Kewell'ın düşürülüşünde gelen penaltı ve kırmızı kart maçı bitirdi, G.Saray yoluna devam ediyor.
Kaleci Aykut iyi bir karşılaşma çıkardı. Servet ile Neill için de aynı şeyi söyleyebilirim. Skor avantajı sürekli G.Saray'da olduğu için Sabri ve Hakan çok risk almadılar. Mustafa, Kewell'la birlikte takımının en iyi oyuncusuydu.
Hiç tarzım değil ama Cana2 kere profesyonel faul yaptı. Onun dışında topu oynaması, oyuna katkısı çok üst düzey değildi.

Şimdilik gidişat iyi

Arda
, özellikle ilk yarı geneli gider gibi oynadı.
Bu sene özel maçlar dahil seyrettiğim maçların hepsinde geçen seneden daha iyiydi. "Hem G.Saray'ın hem de Milli Takım'ın en iyi futbolcusu" diye adı geçiyorsa bu yıl, şuana kadar olduğu gibi vasat bile oynamaması gerek. Hep iyi olması lazım. Üstelik de sahanın dışında da G.Saray kaptanı olduğunu hiç unutmamalı.
Gidişatı iyi. Camia için olduğu gibi Rijkaard için de önemli bir sınavdı. F.Bahçe'nin sürpriz şekilde elenmesinden sonra "Acaba mı?" diyen çok G.Saraylı biliyorum. Kazasız belasız G.Saray yoluna devam ediyor. Tebrikler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor