23 Ağustos 2010 | Pazartesi

Böyle mi gidecek?

Bu maçın G.Saray için zor olacağını biliyordum. 3 ihtimalli bir karşılaşmaydı. Bursaspor ilk atağını 15. dakikada yaptı o da gol oldu. Daha sonra 2. gole kadar top genellikle G.Saray'daydı. Bıkmadan usanmadan hücum deneyen taraf G.Saray'dı. Bu denemelerde birçok da gol pozisyonu yakaladılar. Baros, Arda, Mustafa Sarp hatta Servet bile gol kaçırdı. En netlerini de herkesin çok güvendiği Baros yapamadı. Bursa kazandı ama yalnızca gol yememeyi düşünüp oynadılar. Attıkları golün dışında 2 defa Volkan Şen vurmak yerine pas vermeyi tercih etse belki de G.Saray'ın ümitlerini daha önceden kırabilirdi. Ozan İpek, Batalla, Serkan ve Ertuğrul hocanın kararıyla oyuna girenler de çok etkili olamadılar. Yani G.Saray'ın zor olur dediği maç aslında öyle geçmedi.
w Orta saha iyi işlemiyor
Hiç hesapta olmayan dakikalarda ve ortamda gol yiyerek demoralize oldular. Maçı çevirmek için ellerinden geleni denediler. Ayhan'ın, Mustafa'nın ve Barış'ın daha çok katkıları olması gerekirdi. Bu 3 oyuncu verkaçla, çalım atarak veya pas atarak adam eksiltmek yerine 50-60 metrelik uzun pas atıp Arda'yı ve Kewell'ı buluşturmak isterken top kaybı yaptılar. Hem bu pasları deneyerek golden uzaklaştılar hem de kendilerini ve arkadaşlarının sinirlerini bozdular. Çok çabalayıp, birçok pozisyonu gol yapamayıp tesadüfen de 2. golü yiyince gardları düştü. Bu kadrodan daha fazlasını beklemiyordum. Mağlup olmayabilirlerdi de ama oldular. 2. haftayı da puansız kapattılar. Gidişat çok kötü. Ne olacak da G.Saray düzelecek, iyi oynayacak, puan farkını kapayacak, tekrar herkese güven verecek? Bilemiyorum... "Ne olacak bu takımın hali" diye bir espri vardı gerçek oldu. Bu işin sorumluları açıklama yapacakları gibi hesabını da verirler herhalde.
G.Saray böyle başlamamalıydı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor