30 Ağustos 2010 | Pazartesi

Kritik üç puan!

Rijkaard'ın sahaya çıkardığı kadroyu görünce 'bir zor maç daha Galatasaray'ı bekliyor' dedim. Kaleci İvesa'nın bariz hatası gol olunca Galatasaray toparlanacağına daha iyi oynayan taraf Eskişehirspor'du. Ufuk'un bariz hatası ilk yarıyı berabere bitirdi.
Kadro kötü, transfer yapamıyor, Avrupa'da yoklar, camia endişeli, bütün bunların hepsi hikaye... Gerçek olan bu zor şartlarda Galatasaray'ın bu maçı kazanması. Eskişehir'de berabere kalmaları veya yenilmeleri felaket çanlarının çalması demekti. Alınan bu galibiyet umarım kötü günlerin sonu olur. Bu takımın en azından şimdilik kapasitesi bu! Bütün Galatasaraylılar gerçekleri görüp ona göre tavır takınmalılar.

Volkan Yaman'ın kıyağı

Eskişehir'de kadro gibi oyun da kötüydü.
Hiçbir zaman Galatasaray seviyesinde görmediğim bu nedenle de gönderilen Volkan Yaman'ın 2. ve 3. Galatasaray gollerindeki katkısı galiba üzülüp kahrolan Galatasaraylılar'a biraz da sevinsinler diye armağandı.
Bu kötü günler ve bu maç unutulacak, ne yazık ki önemli olan tabeladaki skor! Bu durumda tebrik etmek gerekir.
Galatasaraylı futbolcuların sanıyorum dünkü maçı banttan izleme imkanları vardır.
Özellikle de Ali Turan, Barış, Serkan ve kaleci Ufuk'un kendilerini görüp nasıl futbolcu oldukları konusunda fikir sahibi olsunlar.
Tabii ki başkan Adnan Polat ve yönetimindeki arkadaşları da başında bulundukları takımın Galatasaray olduğunu futbolcuları gibi unutmamalılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor