02 Ekim 2010 | Cumartesi

Haklı mağlubiyet!

Benim oynadığım dönemden bu güne kadar Galatasaray'ın lige yeni çıkmış bir Anadolu takımına karşı bu kadar aciz durumadüştüğünü hiç görmemiştim. Emenike ve Cernat Galatasaray defansını darmadağın ettiler.
İkinci yarıdaki sahadaki Galatasaray 11'i, Bank Asya 1. Lig'de bile şampiyonluğa oynayamaz.
Ufuk çok acemi... İnsua dahil geri dörtlü rakibin her atağında üstelik hangi taraftan gelirse gelsin, hem pozisyon hatası yaptılar hem de çalım yediler. Havadan ve yerden bütün ikili mücadeleleri kaybettiler. Galatasaray'ın golünü atan Barış, Tozo'nun katkısıyla pozisyona girdi ve ilk kez oyunda göründü. Attığı gol de işe yaramadı.
Kewell, Pino ve Aydın bir jübile maçında oynar gibiydiler.
w Rijkaard gitmek mi istiyor?
Onlar da savunmadakiler gibi hücumda bütün ikili mücadeleleri her iki şekilde kaybettiler.
Eğer maçı seyreden Galatasaraylı taraftarlar, Misimovic'in 61. dakikada Kewell'ın da son dakikadaki gol olacak pozisyonlara çok üzülüyorlarsa Karabüklü Emenike, Yasin, Birol ve Ferdi'nin kaçırdıklarını akıllarına getirip üzüntülerini biraz olsun hafifletebilirler.
Bir kaçı dışında Galatasaray seviyesinde olmayan bu oyuncuları takıma dolduranlar, bir gün bir şekilde bunun hesabını vermeleri gereken yerde vereceklerinden adım gibi eminim.
Rijkaard'ın babası ölmüş, başı sağolsun. Olan biteni görünce yani Servet'in kadro dışı kalması, daha 30. dakika dolmadan bir de 'yıldız' diye tanımlanan Cana'nın oyundan çıkması maçın özeti.
Ben futbol hayatımda daha 30. dakikada oyuncu değiştirildiğini görmedim. Her zaman görünen bir şey değildir. İlgililer bunu da göz önüne alıp bir öz eleştiri yapsınlar. Son olarak acaba diyorum Rijkaard gitmek mi istiyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor